Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A tegnapi Oroszországi történé...

A tegnapi Oroszországi történéseknek mi lett a következménye?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 13:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9.10.

De miért irtatok ki(nehogy szó szerint magadra vedd,ahogyan szoktátok) egész nap Prigóról annyi magasztaló kérdést?

2023. jún. 25. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem írtam ki kérdést.

Ajánlom figyelmedbe a logika tudományát, mert hiányos a gondolkodásmódod.

2023. jún. 25. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Bencsik Bubu, a Demokrata főszerkesztője
2023. jún. 25. 14:14
 14/16 A kérdező kommentje:

12.

Irtam, hogy ne vedd magadra szó szerint,de azzal kezdted!

Logika? !

Ppfffff

Hagyjuk!

2023. jún. 25. 14:19
 15/16 DK-s ***** válasza:
51%

#7-nek (kérdezőnek):

Miből gondolod hogy körülötted forog a világ? XD

Megebédeltem, ennyi.

A #3-as megállapításodban, miszerint "( nem tudom értelmezni)" tudok segíteni.

Az ellenségem ellensége a barátom. Ilyen egyszerű.

2023. jún. 25. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

OROSZ LÉPTÉKBEN semmi!

Levegőbe repítettek egy üzemanyag depot Voronyezs térségében! A légierő levegőbe repített - polgári vezetőjével együtt - egy 15 tonnás kamiont rakományostól. Ledaráltak nyolc katonai célra felhasznált repülőeszközt. A lelőtt gépeket összesöpörték és mentek a kukába, vezetőik maradványai pedig névre szóló tepsibe. Belehalt 15-20 légierőnél szolgáló orosz katona a haza szolgálatába. Menet közben kiderült, hogy mire jó a taktikai szemlélet, - mennyit ér egy feladatára kiképzett és eszközeit profin használni is képes katonai erő. (Lásd: légvédelmi eszközök)

Volt egy kis erődemonstráció a föderáció egyik legismertebb közlekedési főútján. Volt egy kis pózolás Rostov na Donu utcáin, - miközben bekerítették a katonai jelentőségű objektumokat a városban a zsoldosok.

Leült tárgyalni a zendülés irányítójával két orosz főkolompos-helyettes, mely tárgyalás eredményei önmagukban nem értek el célt, de a föderációval szövetséges Belorusszia elnökének közben járására mégis pozitív végkifejletté érett.

A főkolompos amnesztiát kapott az embereivel és szabadon várhatja, hogy Belorusszia területén vadássza majd le a GRU.

Ennyi!

Vége a mesének!

2023. jún. 25. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!