A tegnapi Oroszországi történéseknek mi lett a következménye?
9.10.
De miért irtatok ki(nehogy szó szerint magadra vedd,ahogyan szoktátok) egész nap Prigóról annyi magasztaló kérdést?
Nem írtam ki kérdést.
Ajánlom figyelmedbe a logika tudományát, mert hiányos a gondolkodásmódod.
12.
Irtam, hogy ne vedd magadra szó szerint,de azzal kezdted!
Logika? !
Ppfffff
Hagyjuk!
#7-nek (kérdezőnek):
Miből gondolod hogy körülötted forog a világ? XD
Megebédeltem, ennyi.
A #3-as megállapításodban, miszerint "( nem tudom értelmezni)" tudok segíteni.
Az ellenségem ellensége a barátom. Ilyen egyszerű.
OROSZ LÉPTÉKBEN semmi!
Levegőbe repítettek egy üzemanyag depot Voronyezs térségében! A légierő levegőbe repített - polgári vezetőjével együtt - egy 15 tonnás kamiont rakományostól. Ledaráltak nyolc katonai célra felhasznált repülőeszközt. A lelőtt gépeket összesöpörték és mentek a kukába, vezetőik maradványai pedig névre szóló tepsibe. Belehalt 15-20 légierőnél szolgáló orosz katona a haza szolgálatába. Menet közben kiderült, hogy mire jó a taktikai szemlélet, - mennyit ér egy feladatára kiképzett és eszközeit profin használni is képes katonai erő. (Lásd: légvédelmi eszközök)
Volt egy kis erődemonstráció a föderáció egyik legismertebb közlekedési főútján. Volt egy kis pózolás Rostov na Donu utcáin, - miközben bekerítették a katonai jelentőségű objektumokat a városban a zsoldosok.
Leült tárgyalni a zendülés irányítójával két orosz főkolompos-helyettes, mely tárgyalás eredményei önmagukban nem értek el célt, de a föderációval szövetséges Belorusszia elnökének közben járására mégis pozitív végkifejletté érett.
A főkolompos amnesztiát kapott az embereivel és szabadon várhatja, hogy Belorusszia területén vadássza majd le a GRU.
Ennyi!
Vége a mesének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!