Miért van Magyarországon ennyi orosz szimpatizáns?
Én nem kedvelem egyiket se.
Se az ukránokat,se az oroszokat.
Mindkettőt alapvetően erőszakos népnek tartom,de...
De csak az oroszok kezdték ezt a háborút.
És döbbenetes sok oroszbarát szimpatizánssal találkoztam itthon.
Semmi történelmi okunk nincsen rá,hogy szimpatizáljunk az oroszokkal, hozzáteszem az ukránokkal se.
A magyar kormány oroszbarát, és sok ezer internetes álhírhamisító dolgozik nekik. Szóval ki van adva, az orosz propagandát kell tolni, és azt kell elhitetni az emberekkel, mintha a magyarok oroszpártiak lennének.
Szégyen amit a bűnöző kormány a lopott közpénzünkön csinál.
Különben az a durva,hogy egy nagyon erős orosz barát kormányunk van.
Én nem egy ismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot, mert egyszerűen előjött belőlük a Putyin imádat.
Volt olyan exhaverom,akinek megmondtam a szemébe,hogy többé ne ünnepeld 1956 október 23.-át,mert ezzel az oroszbarát putyin imádatoddal,leköpöd elárulod az akkor elhunytak emlékét
És csak nézett rám
Oroszország áldozat! Elromlott a tankok GPS-e, és véletlenül keveredtek át a határon. Most meg támadják őket a gonosz ukránok, pedig csak haza szeretnének jutni.
Oroszország békepárti, akár csak Orbán úr!
Miért bántjátok már megint csúnya gonosz nyugat a szegény oroszokat?!?
Sajnos egyáltalán nem oroszbarát a kormányunk, sokkal inkább Amerika-barát. Erre utal, hogy simán megszavazták azokat a szankciókat, amelyekkel csak az USA jár jól.
Egyébként demokratának tartod magad azzal együtt, hogy nem állsz szóba olyannal, aki nem ért egyet veled valamiben?
7,
De szép neved van :"Fogyatékos"
🤣🤣
Nem,nem igazán tartom magam se demokratának,se liberálisnak.
Rühellem az ukránokat,rühellem az oroszokat
De különösen rühellem,ha a háborús bűnös putyint elkezdik mosdatni
Azt pedig főleg,ha azzal jönnek hogy nem is Oroszország kezdte a háborút....
Csak az oroszok játsszák a "f@sza" gyereket Ukrajnában.
Csak az oroszok csináltak tömegmészárlást bucsában
Csak az oroszok pusztítanak el ukrán városokat.
Mert orosz propaganda megy magyarországon. Akinek pedig 50 IQ-ja van mint a fidesz szavazóknak az mindent elhisz.
Lásd transz csecsemők, laposföld, vakcina összeesküvés, gyíkemberek, hungarofóbia az EU-ban, keresztény kormány, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!