Fideszesek! Szerintetek ezek közül melyikért felelős Soros György?
Nem ismeretem a húgod, de biztos vagyok benne hogy így volt.
Megerősítem hogy igaz.
Azt nem tudom, de az öreg főgonoszból egyre többeknek van elege:
"Alan Dershowitz zsidó származású harvardi jogászprofesszor egy véleménycikkben kritizálta Soros Györgyöt,"
"szerinte a zsidóknak azt kellene elítélnie, ahogy Soros György visszaél a zsidó örökségével, és azt, amit „a maga nemében szupergonoszként” tesz a világ ellen."
#7 Miután beraktad a tuguzkai esemény, már nem lehetett komolyan venni a kérdést.
De amúgy honnan tudod, hogy nem gyíkember az öreg, aki titokban időgeppel visszament, és rádobott a Földre egy aszteroidát/ufót/akármit? Szerintem ez történt. Most eppen a jövőben van, megnézi, ki nyer Ukrajnában, es aszerint főzi tovább a titkos összetevőit a chemical-X -hez :D
Gyurka bá egy vén tőzsdés róka, de az ég világon semmit bem tud már irányítani, szerintem már a saját testi funkcióit sem, szóval aki azt hiszi, ő a főgonosz, az a laposföldesekkel egy szinten van. Én tudom, hogy ÉN vagyok a főgonosz. Reszkessetek! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!