Milyen politikai/ideológiai nézetekkel rendelkezem?
Eddig minden teszt mást hozott ki, de röviden:
-"Félig" vagyok rasszista, tehát nem tolerálom a cigányokat, meg 1-2 másik népcsoportot, de annyira nem mélyen, hogy közülük egy normálisabb embertársamat ne tudnék elfogadni.
A melegek semlegesek számomra, amíg nem tolják az arcomba, addig nem érdekel.
-Ateista vagyok, kifejezetten károsnak találom a vallást
-Támogatnám a jobb egészségügyet, normális oktatást és azt, hogy a tudást/tehetséget fizessék meg, ne a papírt, meg a robotolást
-Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, szeretem a hazámat, szeretek például válogatott meccsre járni és bíztatni a magyarokat, azonban a jelenlegi kormányt szégyellem
Szerintetek milyen beállítottságú vagyok?
Valamilyen kérdésben abszolút "libsinek" tűnök, valamiben viszont ellentét vagyok.
Hogy hívják ezt?
Orbán - Jobboldali
Gyurcsány - Baloldali
Ha az előző választáson gyurcsányra szavaztál akkor baloldali vagy, ha Orbánra akkor jobboldali.
Ez megint valami harmadikutas fasiszta.
A félig fasiszta nélkül ez simán lehetne egy mérsékelt bal vagy centrum, viszont az a rész elsősorban szélsőjobbra jellemző, ami miatt nem lehet mérsékelt részbe sorolni. A jobboldali jellemzők miatt nem lehet szélsőbalra, míg a baloldaliak miatt nem szélsőjobbra.
Ezért ez harmadikutas fasizmus lesz. Az, hogy a sok százezer fasizmus közül ez pont melyik, az tök mindegy már.
Azt kell megértened,hogy neked véleményed van és nem értékrended.
Mert az értékrend az ami miatt oldalt választol,és akkor az adott oldal bábúja lettél ami ezt kihasználja.
autoriter-liberális tengelyen nem tudom megállapítani, mert nem adsz meg erre vonatkozó információkat, de inkább autoriternek sejtem.
bal-jobb tengelyen jobboldali vagy, mert bevallottan hierarchiát állítasz fel etnikai alapon.
konzervatív-progreszív tengelyen nem tudom megállapítani, mert nem adsz meg erre vonatkozó információkat, de inkább konzervatívnak sejtem.
Ezek alapján kb. a Fidesz, a Jobbik és a Mi hazánk állhat hozzád a legközelebb.
Köszi mindenkinek, olvastam jó gondolatokat bőven:)
#6, a fidesz elég távol áll tőlem, a csalást, emberek butítását, megvezetését nagyon nem szeretem.
Ha nem ez jellemezné a Viktor politikáját, talán más lenne a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!