Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van ilyen ? Jofogason kérték...

Van ilyen ? Jofogason kérték az e e-mailom ,hogy hiányzik az adataiból, megadtam erre üzeni hogy utalt .E-mailre mikor nincs is bankszamlám?

Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csalás kísérlet, mindjárt az jön, hogy a többi adatod is kellene.
2023. máj. 30. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csalás. Bármit kapsz emailen nehogy megnyisd, azonnal töröld, tiltsd mert leszívják a bankszámládat. Ez az add meg az emailedet csalás nagyon pörög mostanában, sajnos nagyon sokan bedőlnek.
2023. máj. 30. 14:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs bankszámlám !
2023. máj. 30. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de ezt a csaló nem tudhatja. Ők megkörnyékeznek sokezer embert, aztán sajnos van aki bedől.
2023. máj. 30. 14:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta nem jófogáaoztam ,tényleg bedőltem ,onnan lett gyanús hogy a jófogás figyelmeztet.
2023. máj. 30. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Ma már 4 különböző fiókról keresetek fel ,mindnek e-mail cim kell .
2023. máj. 30. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon tolják. Nem csak jófogáson, hanem facebook marketplace-en is garázdálkodnak. Vigyázni kell nagyon. A magyarjuk is egyre jobb, így még többen ugranak be nekik. Benne vagyok face-en pár adok-veszek csoportba, ott sokan megosztják a tapasztalataikat, hogy figyelmeztessenek másokat, de akik csak 1-1 valamit vennének és nem jártasak az ilyen netes vásárlásban, azokon ez nem segít.
2023. máj. 30. 19:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Az egészben az az undorító, hogy használt baba holmit árulok .Gondolhatják ,hogy egy pici gyermektől próbálnak lopni.
2023. máj. 30. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Unokámat próbálta valami hétpróbás tróger átverni az usából, aztán amikor "utca-házszámra" levezette a fickónak, hogy hány pontos és milyen szinteken nem jött össze az átverés, eltűnt a ficere, mint az aranyóra. :D
2023. máj. 31. 07:23
 10/10 anonim válasza:
100%
Csaló. Adathalászok begyűjtik az e-mail címeket, és rosszabb esetben egy linket is küldenek, amire kattintva bekérik a bankkártya adataidat is. Ne kattints semmire, amit e-mailben küldenek! Ajánlom inkább a Vaterát, az sokkal megbízhatóbb.
2023. jún. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!