Aki az ukránokat támogatja az a gyilkosságot támogatja?
20.
Akkor neked a terület elnevezése megér bármennyi emberéletet!
Akár a tiédet is?
23
Mivel te támogatod, hogy meghalt 75.000 ukrán férfi, hogy számolod el a lelkiismeretedben?
"Mivel te támogatod, hogy meghalt 75.000 ukrán férfi"
Nem támogatok ilyesmit.
25
Miér ferditesz!
Te azt irtad a haza védelme megéri az áldozatot, hogy harcoljanak érte, és megpusztulnak akik érte harcolnak egyértelműen!
Namármost egyrész az nem a te hazád, másrészt ezzel a hozzáállással embereket öletsz meg!
Neked ez nem probléma? !?
"Miér ferditesz!"
Ha ferdítés, hogy az általad a számba adni próbált hazugságokat nem ismerem el, ám legyen!
Igen. De megmondták hogy küzdenek a végsőkig. Én nem utálom az ukránokat, de minden egyes fegyverszállításnak örülök. Még nagyon sok ukrán katona van, akik csak akkor fogynak el ha van mivel a frontra vonulni. És a háború az utolsó ukránig tart. Nyilván ha nem kaptak volna fegyvereket már vége lenne a háborúnak, de akkor még rengeteg ukrán katona jelentene veszélyforrást akik fegyverrel még tudnának zűrt okozni. De ha mindet bedaráljak az jó Európának is mert nem kell tartania az ukrán naciktól, visszavesznek az arcukból, na meg oroszokat is meggyengítik így nem fognak tudni több háborút indítani.
Két legyet egycsapásra.
Amúgy már csak 1 kisebb hadserege maradt az ukránoknak, akiket be kell darálni. Kezükbe kell nyomni a fegyvert, és irány a halál.
Én is így gondolom!
Ha elhatározták hogy a végsőkig harcolnak akkor tartsák be a szavukat és valóban az utolsó ukrán katonáig harcoljanak!
Én támogatom őket, hogy a végsőkig áldozzanak be mindent.
Nyilván mire az utolsó ukrán katonát is kilövik addigra az oroszok is legyengülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!