Betiltották az európai lmbtqp felvonulást, előfordulhat, hogy végre máshol ,nálunk is betiltják?
2023. máj. 26. 11:43
11/18 anonim válasza:
A hármas vagyok. Ebben az országban sokkal nagyobb problémák vannak mint a Pride felvonulás, rögtön levonod a következtetést, hogy én vonulgatok. Lehet hogy az idén tényleg elmegyek életemben először.
12/18 anonim válasza:
#11: Én is ezen gondolkodtam, heteroszexuálisként.
13/18 anonim válasza:
12
Nem vagy te heteroszexuális!
14/18 anonim válasza:
És ehhez neked mi közöd kikérdezett erről?
15/18 anonim válasza:
#13: Tényleg, akkor mi vagyok?
16/18 anonim válasza:
#12 detto! Remélem eljönnek az egyfogú munkásőr fidesznyuggerek is beszélgetni ;)
17/18 anonim válasza:
Látom magam előtt, ahogy megírod ezt a kérdést az építkezésen kapott fél óra szünetedben, a betört kijelzőjű rossz kis telefonodon, amin az ebédként elfogyasztott sertésmájkrém + zsemle kombó maradéka épp megszáradt.
Sajnálom, hogy a te életedet már annyira elszúrta ez az ország, hogy a saját fejlődéseddel nem foglalkozol többé, csak mások hibáival.
Remélem jobbra fordul a sorsod és boldogabb ember leszel!
18/18 anonim válasza:
Ha a Fidesz komolyan venné a saját maga által gyártott törvény betartatását már régen be kellett volna tiltani.A gyermekvédelmi törvény alapján tilos az LMBTQ megjelenítése,persze csak szlogen a gyermekek védelme.Csak reménykedni lehet,hogy egyszer a nem túl távoli jövőben majd egy valóban nemzeti kormány intézkedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!