Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tapasztalatotok szerint a...

Tapasztalatotok szerint a politikailag aktív embereknek mekkora része az, amelyik csak azt nézi, hogy ki melyik csapatban van és ezen túlmenően nem érdekli semmi a másikról?

Figyelt kérdés
Én állandóan ezt látom jobbról és balról is. Amit a másik csapatban elítélnek, azt a saját csapattárs esetében elhallgatják, vagy kimagyarázzák és vice versa. Nincsenek elvek, csak oldalak. Egyre fokozódnak a két tábor sérelmei egymás iránt, valaki mindig rádob meg egy lapáttal. Valamennyi igazsága mindkettőnek van, de odáig már nem jutnak el, hogy meg lehessen beszélni. Ha csak a problémák megoldását keresnék közösen, akkor nem lenne lehetetlen, de elválasztja őket egymástól ez a rengeteg gyűlölet, amibe belehergelik egymást.
2023. máj. 24. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Nehéz megállapítani, hogy a nagyobb rész ilyen, vagy csak a hangos kisebbség. De szerintem a nagyobb rész inkább. Engem az zavar, hogy a környezetemben vannak olyan balosak, akik ilyen acsarkodók, zsigerből minden ellen vannak, amit a Fidesz csinál, de nem állnak le beszélgetni olyannal, aki a Fidesz pártján van, de esetleg értelmesebb, és van egy álláspontja, hogy miért támogatja. Pedig akkor megérthetnék a másik álláspontját. De nem is akarják. Csak együtt akarnak üvölteni a többivel.
2023. máj. 24. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

"Csak együtt akarnak üvölteni a többivel."

Vagy nem tudják elképzelni, hogy mást is lehet gondolni a világról, mint amit ők gondolnak.

#1-es voltam.

2023. máj. 24. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebben különleges Schiffer András és Puzsér Róbert, nem akarják olcsón megúszni gyurcsáozés orbánozás,brüsszelzés,sorosozás minkettő olcsó érv.
2023. máj. 25. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!