Ukrajna most már biztos hogy F16-os vadászrepülőgépeket fog kapni, ki mire számít ezek után mi lesz? Kezdődik a III.Világháború
A családom nem halna meg, erről gondoskodtam, a barátaim közül meg akinek van esze, szintén felkészült egy ilyen eshetőségre, úgyhogy jó eséllyel szintén túlélné.
Neked jó lenne, persze, ha mi halnánk meg.
Nekünk meg az lenne jó, ha mások halnának meg.
Valójában te sem vagy különb, ha azon gondolkodsz, hogy nekünk meg kéne halnunk :D
#12 Ez megint egy ostoba reakció volt.
valaki arra vágyik, hogy az emberek fele meghaljon egy világháborúban, de neked az nem tetszik, hogy erre válaszul írtam "jó példát mutatva a sajátjukat tartanák túlszaporodásnak és feleslegesnek, azt oldanák meg elsőként".
Érdekes, hogy te ebből egyből arra gondoltál, hogy én a halálukat kívánom.
Hát de tetyó, ezt jelenti, amit írtál :D Értem én, hogy körülírtad virágnyelven, de a lényeg ettől nem változik :D
És ezzel te gondolatbűnt büntetnél igazából - merthogy lássuk be, egyáltalán nem rajtam múlik, hogy lesz-e atomháború, vagy sem, nem nálam van az a nagy piros gomb.
Nyugizzál, papa, mert még agyérgörcsöt kapsz a végén.
Amúgy se értem, hogy miért rám vagy ideges, nem rajtam múlik, hogy lesz-e atomháború, vagy sem :D
Ha annyira fosol tőle, akkor menjél oszt vedd el Bidentől meg Putyintól a indítótáskákat :D
Egyébként csak szólok, hogy az emberiség az nem kicsit meg fog tizedelődni ígyis-úgyis az elszabaduló klímaváltozás miatt, max. 1-2 évtizedünk van, és az az 1-2 évtized se úgy fog telni, hogy minden vidám, majd 20 év múlva egyszercsak beüt a sz@r, hanem folyamatosan rosszabbodni fog a helyzet - egyre súlyosabb hőhullámok, egyre súlyosabb aszályok, egyre súlyosabb viharok, árvizek, elszabaduló élelmiszerárak, előbb-utóbb kajahiány, vízhiány, mindemellé jönnek olyan migrációs hullámok, amilyet még nem láttunk, klíma-terrorizmus, stb.
Ez vár rád, papa, a gyerekeidre meg főleg, és semmit se tehetsz ellene, hiába hisztizel meg idegeskedsz :D
Ehhez képest egy atomháború most nem különösebben rossz kimenetel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!