Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen csöves ez az ország?

Miért ilyen csöves ez az ország?

Figyelt kérdés
Majdnem európa közepén vagyunk mégis a Fülöpszigeteken egy ázsiai állítólagosan szegény országban ahol a minimálbér kb fele a magyarnak a "Customer service" ügyfélszolgálatos melóért közel ugyan olyan fizetést kapnak az emberek mint itt?? Lassan szégyen azt mondani a külföldieknek hogy a magyar ember európai mert azt fogják hinni hogy gazdagok vagyunk. Az orvosi fizetés is szar, valami nagyon elvan baszva ebben az országban..

2023. máj. 19. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Erre van társadalmi igény, nem másra.
2023. máj. 19. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert régen a szovjet érdekszférához tartozott. Lényegében minden olyan országban, amire ez igaz, hasonló a helyzet.
2023. máj. 19. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
És egy csöves nímand is fogsz maradni, mert a gyk-n való nyekergésből nem élsz meg.
2023. máj. 19. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

Minek?

Az is sz@rul fizet itt csóró magyarban.

2023. máj. 19. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Sok a cigány, itt kevés az olyan minőségi ember mint pl Ausztriában.
2023. máj. 19. 22:42
 16/18 anonim ***** válasza:
19%
Azért mert az EU tönkretette ezt az országot. Egy ország, amelyik kiszolgáltatott helyzetben van az ipar, a mezőgazdaság és a nyersanyag tekintetében csak csóró lehet, leszámítva a néhány tőkés fejest és a felső 15-20% gazdag réteget.
2023. máj. 20. 01:04
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam az Usaban 9 éve , de akkor náluk nem keresett egy orvos annyit mint nálunk. Messze nem. Persze én csak normál maszekkorhazban voltam. A maszek szakorvosi árak csak kicsivel voltak drágábbak , mint itthon. Szemész ,Fogorvos.
2023. máj. 28. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Hungarwanda!
ápr. 17. 06:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!