Miért ilyen csöves ez az ország?
Figyelt kérdés
Majdnem európa közepén vagyunk mégis a Fülöpszigeteken egy ázsiai állítólagosan szegény országban ahol a minimálbér kb fele a magyarnak a "Customer service" ügyfélszolgálatos melóért közel ugyan olyan fizetést kapnak az emberek mint itt?? Lassan szégyen azt mondani a külföldieknek hogy a magyar ember európai mert azt fogják hinni hogy gazdagok vagyunk. Az orvosi fizetés is szar, valami nagyon elvan baszva ebben az országban..2023. máj. 19. 19:09
11/18 anonim válasza:
Erre van társadalmi igény, nem másra.
12/18 anonim válasza:
Azért mert régen a szovjet érdekszférához tartozott. Lényegében minden olyan országban, amire ez igaz, hasonló a helyzet.
13/18 anonim válasza:
És egy csöves nímand is fogsz maradni, mert a gyk-n való nyekergésből nem élsz meg.
14/18 anonim válasza:
Minek?
Az is sz@rul fizet itt csóró magyarban.
15/18 anonim válasza:
Sok a cigány, itt kevés az olyan minőségi ember mint pl Ausztriában.
16/18 anonim válasza:
Azért mert az EU tönkretette ezt az országot. Egy ország, amelyik kiszolgáltatott helyzetben van az ipar, a mezőgazdaság és a nyersanyag tekintetében csak csóró lehet, leszámítva a néhány tőkés fejest és a felső 15-20% gazdag réteget.
17/18 anonim válasza:
Én voltam az Usaban 9 éve , de akkor náluk nem keresett egy orvos annyit mint nálunk. Messze nem. Persze én csak normál maszekkorhazban voltam. A maszek szakorvosi árak csak kicsivel voltak drágábbak , mint itthon. Szemész ,Fogorvos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!