Az unió kezd hasonlítani a náci Németországra?
- faji politika: nem talált
- totális állam: nem talált
- Führerelv: nem talált
- államilag irányított propaganda és korlátozott szabadságjogok: nem talált
- koncentrációs táborok és félkatonai szervezetek tömeges provokáció az utcákon: nem talált
- hadigazdaság: nem talált
Hasonlít-e az Európai Unió a náci Németországhoz? Nem!
14
- jellemzőket soroltam: igen
- minősítettem a kérdést: nem
- magadra vetted, mert nem azt írtam, amit szerinted kellett volna tennem: igen
- személyeskedéssel válaszoltál: igen
alkalmas vagy bármiféle értelmes vitára: kétségeim vannak ;)
- faji politika: éppen az ellenkezője, a totális keveredés politikája, egyik véglet sem jó!
- totális állam: ja, demokrácia van, csak éppen az van, amit ők mondanak
- Führerelv: lásd előző, nem lehet saját véleményed
- államilag irányított propaganda és korlátozott szabadságjogok: de, ez bizony jelen van, az amcsiknál és az EU-ban is, igen erőteljesen, csak nyilván a lipsi média téged nem zavar, észre sem veszed az agymosást!
- koncentrációs táborok és félkatonai szervezetek tömeges provokáció az utcákon: az antifák és a blm szabadon grasszálhatnak, ezek tömeges provokációk és már már félkatonai (felfegyverzett résztvevők, szervezett megmozdulások) szervezetek. Már csak egy lépésre vagyunk a lipsi átnevelő táboroktól, jelenleg még csak a kiközösítés és eltörlés eszközeit használják, ha kellően sok ellenállás lesz, akkor jönnek majd a táborok...
- hadigazdaság: őőő, most éppen nem az EU polgárok adójából küldenek hadianyagokat Ukrajnának? Az USA dettó. Én úgy hallottam, hogy számos ország elkezdte felpörgetni a hadiipart (köztük mi is), beindult a lőszergyártás a háború hatására. Az USA meglepően sok pénzt áldoz ahhoz képest, hogy Ukrajna igen távoli ország számukra. Csak nem valami konkrét céljuk van ezzel?
- faji politika: mi van? Ki írja törvénybe, hogy keveredj és mit értesz ezalatt egyáltalán? A bevándorlás egy fontos kérdés és roppant árnyalt téma, de ebből nem következik "totális kavarodás", ez nem egy liberális összeesküvés.
- totális állam: kik? az, hogy te az érdekeidet nem tudod megjeleníteni és kiüresedtek a demokratikus intézményeket, az közös felelősség, és ezeket igen, tartalommal kell megtölteni. Részt vettél már európai polgári kezdeményezésben? Hány európai parlamenti képviselőhöz intéztél kérdést? Ismered egyáltalán az intézményrendszert? Ha nem, akkor nem gondolod, hogy erről is lehetnek mondjuk valami tájékoztatókampány, a Brüsszel a rossz propaganda helyett?
- média: ja, mert az origo hiteles hírforrás. Egyébiránt jelentős kritikám van a modern sajtóportálok hírszerkesztési gyakorlatával és működésével kapcsolatban, de ez téged úgy se érdekel. Könnyebb a vélt álláspontommal vitatkozni.
- koncentrációs tábor: és ezekre az eseményekre vizgálatok indulnak és bírósági döntések születnek. A lázálmaiddal nincs értelme vitatkozni.
- ő... te jegyre veszed a vajat meg a kenyeret (mondjuk, lassan arra kapjuk majd)? hadiüzemben dolgozol és bevezették a sorkatonaságot? Tudod, mi az a hadigazdaság egyáltalán - a nemzetgazdaság átalakítása, amelynek célja a hadi érdekek kiszolgálása. Az, hogy fokozzák néhol a termelést és felszabadítanak eszközöket, nem totális hadigazdaság.
Annyira "szeretem",hogy ebben az országban, ennyi ember szidja az EU-t.
Az,hogy ez az ország úgy ahogy működik azt nagyrészt az EU-s pénzeknek köszönhetjük.
Hozzáteszem a nagy fideszes politikusaink is szívesen dézsmálgatják ezeket a pénzeket.
Pl.Nyírmártonfalva polgármestere
EU-s pályazatok,EU-s források
"Állítsuk meg brüsszelt", "hanyatló nyugat"
de a pénzt az csak küldje,
"mert az jár nekünk"
Na ettől a kétszínű dumától hányok.
Kérdező,ha nem lenne az EU,ha nem lenne a Nato nekünk,mi már réges-régen Fehéroroszország lennénk.
Érdekes,hogy horvátországba, Olaszországba, Görögországba,spanyolországba (EU országok) járunk nyaralni
Rengetegen mennek Magyarországról Németországba,ausztriába,
szlovákiába dolgozni.
(EU országokba)
A hanyatló nyugatra,ahol euróba kapja a magyar a fizetését
Valamiért nem keletre a FÁK országokba megyünk dolgozni és nyaralni
FÁK országok:
Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Moldova, Oroszország, Örményország, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Ukrajna és Üzbegisztán.
Szóval kérdező nyugodtan szidd a fotelod kényelméből a mocskos brüsszelt és az Uniót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!