Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi abban a logika ha hagyják...

Mi abban a logika ha hagyják lepusztulni egy ország oktatását és egészségügyi rendszerét?

Figyelt kérdés

2023. máj. 7. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg gyurcsányékat. Ők verték szét 2010 előtt az oktatást és az egészségügyet. Vizitdíjat akartak. Az orvosok és a tanárok rekord alacsony fizetést kaptak, és az összes korház rohadt. Gyurcsányékat kell kérdezni miért jó ez. Gyurcsányék verték szét az oktatást és az egészségügyet. Gyurcsányék alatt rekord alacsony fizetés volt, 200 ezer forintot kerestek az orvosok a Gyurcsány korszakban.
2023. máj. 7. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Például ezért hagyják.
2023. máj. 7. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
11 - Ha parkolási díjként van felírva a vizitdíj, az most akkor ujjongásra ad okot? 13 év alatt akkor miért nem lett már rendbe téve, ha csak hasítunk előre?
2023. máj. 7. 16:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a logika, hogy Orbánnak csak agyatlan, buta szavazógépekre van szüksége, akik önként jelentkeznek önkéntes rabszolgaságra az ide telepített összeszerelő üzemekben.

Egyvalamit ne felejtsünk el, a felső 10ezer gyerekei nem az átlag közoktatást veszik igénybe, hanem a drága magánoktatást.

2023. máj. 7. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
11
2023. máj. 7. 17:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Csökkenő életkorhatár, érdeklődési körök, az embere IQ-ja, várható életszínvonal, a nyugdíjrendszer összeomlása, stb.
2023. máj. 7. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Az oktatást azért pusztítják le, mert már túl sok a zseni.

Túl sok az okos ember, mindenki nagyképű irodakukac.

szakmunkás meg már alig van.

20 év múlva így nem lesz pék, nem lesz hentes, festő, kőmíves, àcs, asztalos, lakatos, stb

Nem lesz pék, nem lesz mit enni, nem fog sütni senki.

Mindenki menáger, meg influencer, meg üzletkötő, meg tanácsadó.

Én úgy hallottam, hogy 2025- től minden főiskola és egyetem bezár, illetve átalakul.

Csak szakmunkás képzés lesz kb 2055- ig.

2023. máj. 14. 04:11
 18/18 anonim ***** válasza:
na akkor az a kevés értelmes fiatal is el fog húzni külföldre-érthetően.Nekem nagyon klassz munkám van,egyszerre fizikai és szellemi,de megértem azokat a -szépen fogalmazva-kényelmes emberkéket,akik inkább punnyadnak egy irodában és növesztik a seggüket-az se véletlen,h 50 plusszosan a legtöbb fiatalnál sokkal jobb kondiban vagyok!:/
2023. máj. 17. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!