Amerikában ha egy erőszakoló nekinyom a kukának es megerőszakol, akkor lelőhetem, de ha a spermája belém kerül és megmarad akkor azt nrm vehetem ki mert gyilkos lennék?
Fegyverhez lehet jogom minden sarkon de egy erőszakbol fogant fogyatékos magzatot nem vehetek ki? Tehát ha fogyatékos a gyerek nrm abortálhatom, es csak abban reménykedhetek hogy majd iskolai lövöldözés során lelövik.
Szép világ nem?
Azert a szülés fájdalmas
Gyakorlatilag az erőszak része
Miközben szülöd ki tudod hogy ezt az erőszaktevő miatt teszed
Probalod honapokkal kesöbb elfeledni a nemi erőszakot, tul tenni magad rajta, de ott növekszik az erőszaktevő gyereke a hasadba
Azt érzed belédzártak egy darabot az erőszaktevőből
Gyakorlatilag eg, drogos, strici, söpredék bünözőből csinálsz "édesapát" aki nrm is akart apuka lenni csak eg, jó dugást szerett volna az éjszaka homályában egy egzotikus nagyváros gettójában
14
Elcseszett egy ember lehetsz! A saját gyerekedet szülnéd !
Te ferfi vagy gondolom
De en nem akartam gyereket, vedekeztem mindig, sőt adott esetben szüz vagyok akkor is akaratom ellenére szüljem meg? És ha házas nőt erőszakolnak meg? Pl a nőnek van már 2 gyereke, es ugy kell a csaladba lenni hogy mindenki tudja hogy terhes az erőszakoló gyerekével? Hogy viseli azt a férj? A családban mit mond a gyereknek?
Gyakorlatilag az egesz csalad eletét felboritja ha egy családos nőt teherbe erőszakolnak
16.
Milyen férfi meg nő, nálatok úgy van úgy tudom, hogy meg kellene kérdezned akivel beszélsz, hogy kinek képzeli magát. Én egy csillámporos póninak.
Saját gyerekem? De nem terveztem? Az nem a sajátom hanem az erőszakolóé
Ha a sajátom akkor annak már apja nincs is? Felejtsem el ki az apja?
Majd ha a lányodat b*sszák a hidegben a konténernek döntve akkor örülj a pici unokának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!