Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen "ijesztgeté...

Miért vannak ilyen "ijesztgetések"?

Figyelt kérdés

Talán fél vagy egy éve olvastam valahol hogy lehet nem lesz több majonéz a boltokban, mittudomén már milyen indokból. Régebben, 10-20 éve, hogy nem lesz banán mert valamilyen kór megtámadta az ültetvényeket Dél-Amerikában.

Most ott tartunk hogy majonéz is meg banán is van, rogyásig.

Természetesen más termékeket illetően is olvastam hasonlókat.

Miert vannak időről időre ilyen hülye, idióta "ijesztgetések"? Mit akarnak elérni ezzel és kik?

2023. ápr. 29. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Az internet ilyen, lehet név nélkül ijesztegetni másokat és terjeszteni a hülyeséget.

Már mitől ne lenne majonéz?

A banánt avgy kakaót, kávét értem, mert valóban mindig van valami gond azokon a területeken ahol teremnek és ilyenkor terítik a hírt, hogy a vevő elfogadja ha emelkedik az ára a termékeknek amibe drágábban lehetett csak így az alapanyagot beszerezni. Na de a majonéz az csak tojássárgája meg olaj.

Gondolom azt sem hiszed el amikor megjelennek az ufo-s meg angyalos videók, akkor ezeknél is fogadd el, hogy van aki baromságra használja a netet és ennyi.

2023. ápr. 29. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
A tavalyi majonézes hírek csak arról szóltak, hogy luxus lesz a majonéz, mert annyira megdrágul az étolaj és a tojás. Olvasd végig a híreket, ne csak a címeiket :)
2023. ápr. 29. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!