Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Üdv kinek mi a véleménye a...

Üdv kinek mi a véleménye a vega emberekről?

Figyelt kérdés
nekem elsősorba az verte ki a biztosítékot ,hogy buszmegállóban-vonaton odajönnek és a pofámba nyomják az ő ideáljukat (Hogy ne egyél húst,mert akkor gyilkos vagy) stb. volt valaki hasonló helyzetbe?

2023. ápr. 24. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
#10 Na-na, még feljelentenének, hogy nem megfelelően jártatok el a disznóvágás során, mert még fel tudott visítani.
2023. ápr. 24. 14:32
 12/20 meszike91 ***** válasza:
100%
Akinek nincs felsőbbrendűség tudata és nem akar megtéríteni azzal nincs bajom.
2023. ápr. 24. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

"Mindenki azt eszik, amit akar."

Hannibal Lecter liked this.

2023. ápr. 24. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha muszáj ennem közterületen, akkor az ételt elfogyasztom az étteremben, a kocsiban vagy elvonulok egy félreeső helyre.
2023. ápr. 24. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért politika kategória?

Függetlenül attól, hogy miről akar meggyőzni, semmilyen aktivistát nem tolerálok aki idegenként bemászik a privát szférámba és győzködni kezd. Teljesen mindegy miről, maga a metodus nem jó.

Maga a húsevés mértékkel történő visszaszorítása amúgy fontos lenne mindenki számára, mert nagyon durva, hogy napi 3x húst eszünk. Deee ettől függetlenül ne akarjon senki sem győzködni az utcán, keressenek valamilyen jobb felületet erre.

2023. ápr. 24. 16:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Hogy mi a véleményem magamrol? Szerintem jól döntöttem, mindig is szerettem az állatokat, és eliteltem a jogtalan legyilkolasukat. Soha nem teszek arra megjegyzést ha valakit húst látok enni, vagy tudom hogy ő eszik húst. De amikor valaki rám tesz megjegyzést azt nem tűröm, nagyon feldühít.
2023. ápr. 24. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Csak az a kérdés,hogy aki szerint egy farkas megölése bűn egy disznó, tehén,csirke stb.nem?
2023. ápr. 24. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is vega vagyok, de az ilyen szintű hittérítés nálam is kicsapja a biztosítékot.

Egyébként ezt főleg a vegánok csinálják, akik semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyasztanak. Persze köztük se mind ennyire betompult.

Senkinek nem kell hittérítőt játszani, aki ragaszkodik a húshoz, az egye, nekem mi közöm van ehhez? Másnak sincs köze ahhoz, hogy én meg nem eszem húst. Sőt, ahhoz sincs, hogy miért nem eszem.

Ezzel az erőszakos nyomulással nem lehet semmilyen célt elérni, hacsak ez a cél nem az ellenszenv kiváltása.

2023. máj. 19. 11:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van 18-as nekem is van barátom aki vega ,de nem szóljuk le egymást ,hogy te mért eszel ezt azt. Inkább ez a kampány tüntetés és társai amik mindenkit kiakasztanak és minden amerikából indult sajnos.
2023. máj. 19. 12:18
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
Hát ez az. A hülyeség az konténerszámra jön az amcsiktól. A hasznos már kevésbé. Pedig azért olyan is van.
2023. máj. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!