Nem mindenki, ismerek olyanokat akik nem. Ők értelmesek.
Sajnos sok van közöttük aki vega életmódot erőltet a kutyájára (aztán megy a ledöbbenés, ha ez az állat halálával jár), a béelem meg a feka bevándorlás az óriáspéniszek miatt "támogatandó" köreikben.
"Mondjuk a hetero fehér férfiak elleni gyűlöletbeszéddel nincs bajuk."
Láthatóan egyszer nem voltál még ilyen társaságban. :)
EZ a tipikusan a fasiszták által terjesztett "biztos ezt mondják" logika.
Ezekben a körökben még ha komolyan politikáról beszélnek és nem csak viccelődnek általában gazdaságpolitikáról beszélgetnek és nem a fehér heterókról, ami senkit nem érdekel.
Hát úgy tényleg nem létezik, ahogy a fasiszták terjesztik.
A woke-nak, pc-nek van egy jelentése, ami mivel teljes mértékben elfogadható, ezért a fasiszták elkezdtek alternatív jelentést kitalálni hozzá. A woke annyit jelent, hogy értelmes, racionális ember, míg a pc annyit, hogy tiszteletteljesen szólítsd meg a másikat.
Most azt tök felesleges felhozni, hogy ezekre a baloldalon ezeket a létező dolgokat így nevezték el és ezzel kampányoltak. A fasisztáknak, azrét kellett új jelentést kitalálni, mert ezek teljesen normális dolgok.
"az aszexuális tüntetést is a fidesz fizette színészek játszották el és a heterók elleni gyűlöletbeszéd nem is volt az"
Felteszem nem voltál ott, így felesleges hazudoznod arról, hogy mi hangzott el.
Mert a "nagy gyűlöletbeszéd" a hülyeség ellen szólt és nem a heterók ellen, amit mindenki megértett, akinek 3-nál több agysejtje van.
Ezt ti hazudjátok magatokról, hogy jelenti, de ettől még még nem lesz igaz. :D A fidesz se keresztény, csak mert mondja. Az igazi fasiszták ti vagytok. Csak ürügyet kerestek a sértődésre. Demagóg módon a saját privilégiumotoknak hazudjátok a racionalitást és az elfogadást és mindenféle fóbnak, meg nácinak hazudjátok, aki nincs veletek.
Most konkrétan letagadtad, ami a telex videójában elhangzott. :D Ha bármilyen más irányultságú csoportról csak feleannyi gyűlölettel beszéltek volna, már sírnátok diszkriminációért. Ami ott történt, arra nincs semmilyen mentség. Ti csak áldozatok akartok lenni és másra projektálni azt a sok gyűlöletet, ami valójában bennetek van.
"Felteszem nem voltál ott, így felesleges hazudoznod arról, hogy mi hangzott el."
Én pl. láttam róla videót. Nevetséges bagázs.
6.
Nem tudom eldönteni, hogy ez a hozzászólás most csak simán cinikus volt, ennyire naiv lenne a válaszoló vagy csak trollkodás.
Amúgy a woke és a pc akkor lesznek értelmes dolgok, ha fekete szerepet is eljátszhat fehér, ami jelenleg nem megengedett, fordítva viszont "támogatandó", akár a történelmet átírogatva is. Ráadásul az egész woke nem több, mint maga a színtiszta rasszizmus, ahol pár "nagyon okos" fehér ember akarja megmondani a kisebbségnek, hogy azok mit is kell, hogy gondoljanak (Speedy Gonzales betiltása, Frito Bandito betiltása stb.)
"Ezt ti hazudjátok magatokról"
Bocs, de nem vagyok liberális, kedves szellemi sérült.
Azért mert én tisztában vagyok a tényekkel, még nem leszek liberális.
"hogy jelenti, de ettől még még nem lesz igaz"
Ezt nem én hazudom.
Meg lehet nézni a neten az eredeti jelentést. A wikin a pc-hez még példát is találsz.
A pc-nek és egyébként pont azért hívják "politikai"-nak, az a lényege, hogy minden problémáról lehessen beszélni, viszont ahhoz beszéljünk róla olyan nyelvezet kell.
Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy a te világnézeted teljesen korrekt és minden liberális egy idióta. Te szeretnéd, ha kevesebb idióta lenne, mármint ki ne szeretne. Viszont ha úgy ülsz le velük beszélni, hogy megold ezt a problémát, hogy "na ti hülyék, ezt kell tennetek", akkor téged le fognak szarni, mivel azzal kezdted, hogy megsértetted őket, és még ha igazad is van, hogy hülyék, ők nem fogják ezt beismerni.
Most azért mert te ostoba vagy és ezt magyarázni kell, mivel ez elég alap logikából következik, nem a definíció vagy egyes közösségek lesznek a hibásak.
"Demagóg módon a saját privilégiumotoknak hazudjátok a racionalitást és az elfogadást és mindenféle fóbnak, meg nácinak hazudjátok, aki nincs veletek"
Ez több szempontból sem állja meg a helyét.
Én a racionalitást a tudomány aktuális állásához kötöm, ami egyébként igen, jelenleg a teljesen középtől balrább helyezkedik el. Most arról vitatkozhatunk, hogy ez baloldalt van vagy még a centrumban, de a jobbhoz már évtizedek óta nincs köze, ezért ez simán egy tény.
Másrészt, szintén tény, hogy az utóbbi 10 évben a jobboldalnak nevezett pártok egy jó része elment fasiszta irányba, ez szintén a jelenlegi kutatók álláspontja a kérdésben, így aki leszavaz a fideszre, az bizony egy fasiszta pártra szavaz.
És szintén tény, mivel az orvosi definícióból jön, hogy fóbiának számít, ha nem tetszik, hogy egyenlő jogokat akarnak.
"Most konkrétan letagadtad, ami a telex videójában elhangzott"
Nem, értelmeztem neked a telex videójának tartalmat. Abban az hangzik, hogy idegesíti őket az az idióta, aki nem tudja, hogy mi az aszexuális és ezért hülyeségeket beszél.
Láthatóan te nem tudtad magadtól értelmezni ezért tettem ezt meg.
"Ami ott történt, arra nincs semmilyen mentség"
Mentség kellene arra, hogy valaki hülyeséget mondott róluk? Huhh, és még nem tetszik neked, ha lefasisztáz valaki. :DDDD
"Én pl. láttam róla videót. Nevetséges bagázs."
Szóval nem voltál ott.
Beismerted, hogy hülye vagy és még büszke is vagy rá. :DDDDD
"Nem tudom eldönteni, hogy ez a hozzászólás most csak simán cinikus volt, ennyire naiv lenne a válaszoló vagy csak trollkodás."
A tények felsorolása trollkodás szerinted. :DDD
Jó, jó tudom, a Föld szerintetek lapos.
"Amúgy a woke és a pc akkor lesznek értelmes dolgok, ha fekete szerepet is eljátszhat fehér"
Mármint pl. egy filmben? Pl. egy filmben amit Trópusi viharnak hívnak?
OK.
Egyébként a probléma akkor szokott adódni, amikor történelmi szereplőkről van szó, és ez mindkét irányba.
Vegyük a kishableány példáját, nem egy történelmi személy, így interpretáció kérdése, hogy fekete vagy fehér a karakter maga, vagy épp a történat aktualizációjától függ.
"Ráadásul az egész woke nem több, mint maga a színtiszta rasszizmus"
Igen, ezért tettél te egy rasszista kommentet itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!