Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet reménykedni?

Szerintetek lehet reménykedni?

Figyelt kérdés

meghalt Bajkai István 59 évesen.

A fidezs alapító tagja volt és jó kövér...

Ebből arra lehet következtetni hogy Orbán Viktor is bármikor kaphat valami agyérgörcsöt, vagy szívinfartust...

Vajon a jó isten tényleg dolgozik odafent?

Mert akkor Orbán is haamrosan eltávozik

örülnél neki ha Orbán lenne a következő fidezses...?

2023. ápr. 23. 14:01
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
9 szavazat
 1/9 anonim válasza:
70%
nem vagyok Fideszes de emberek halálában reménykedni azért az már tényleg mindennek a legalja.
2023. ápr. 23. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Reménykedni mindig lehet, de azért az sokat elmond az ellenzéki erőkről hogy az egyetlen esélyük kormányra jutni ilyen és ehhez hasonló események után van csak.

Ugyanakkor én még régebben valami interjúban hallottam, hogy Orbán 60+ évesen már nem akarna indulni, szóval simán benne van az is, hogy a 2026-os választásokon is már nem ő lesz a miniszterelnök jelöltje a Fidesznek.

2023. ápr. 23. 14:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha egy nemzetvesztő hazaárúló, eltünik, az a nemzet felemelkedését hozhatja...

Ezért jogos a felvetés!

2023. ápr. 23. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy nemzetvesztő hazaárúló, eltünik, az a nemzet felemelkedését hozhatja..."

Csak ehhez kellene valaki aki felemeli a nemzetet.

Én most csak olyanokat látok a politikában akik a gazdasági kapcsolataikkal együtt nyálcsorgatva várják a fidesz bukását és már nagyon várják hogy hozzáférjenek az állami pénzekhez hogy ők tudják tovább fosztogatni az államkasszát.

2023. ápr. 23. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 ez részben igaz

De amiga diktátor nem tünik el addig értelmes politikusoknak se sok az esélye...

2023. ápr. 23. 14:19
 6/9 D-Mano ***** válasza:
Az ilyen esetekre van ott Lázár János. Ha Orbán kileheli a lelkét, akkor Lázár János lesz Magyarország új hőse... akarom mondani, miniszterelnöke...
2023. ápr. 23. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
És mivel lesz neked jobb akkor kédező?
2023. ápr. 23. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:19

Gondolod?

Szerintem Lázár egy esélyes de messze nem ő lenne a legnagyobb ha Orbánt nem szavazáson verik meg hanem egyszerűen feldobja a pacskert.

Lázár külön utassága pont azért van, hogy ha kikapnak választásokon akkor lehet ő egy új irány, de ha amúgy minden rendben van akkor Szijjártó vagy valamelyik másik Orbánhoz közelebb álló politikus lenne a befutó.

2023. ápr. 23. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszek abban ilyen könnyen megadná magát a sátán. A magyaroknak sosem volt könnyű, és sosem repült a sült galamb a szájukba. Bizony itt semmi sem fog megváltozni, ha a csodára várva.
2023. ápr. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!