Szerintetek lehet reménykedni?
meghalt Bajkai István 59 évesen.
A fidezs alapító tagja volt és jó kövér...
Ebből arra lehet következtetni hogy Orbán Viktor is bármikor kaphat valami agyérgörcsöt, vagy szívinfartust...
Vajon a jó isten tényleg dolgozik odafent?
Mert akkor Orbán is haamrosan eltávozik
örülnél neki ha Orbán lenne a következő fidezses...?
Reménykedni mindig lehet, de azért az sokat elmond az ellenzéki erőkről hogy az egyetlen esélyük kormányra jutni ilyen és ehhez hasonló események után van csak.
Ugyanakkor én még régebben valami interjúban hallottam, hogy Orbán 60+ évesen már nem akarna indulni, szóval simán benne van az is, hogy a 2026-os választásokon is már nem ő lesz a miniszterelnök jelöltje a Fidesznek.
Ha egy nemzetvesztő hazaárúló, eltünik, az a nemzet felemelkedését hozhatja...
Ezért jogos a felvetés!
"Ha egy nemzetvesztő hazaárúló, eltünik, az a nemzet felemelkedését hozhatja..."
Csak ehhez kellene valaki aki felemeli a nemzetet.
Én most csak olyanokat látok a politikában akik a gazdasági kapcsolataikkal együtt nyálcsorgatva várják a fidesz bukását és már nagyon várják hogy hozzáférjenek az állami pénzekhez hogy ők tudják tovább fosztogatni az államkasszát.
#4 ez részben igaz
De amiga diktátor nem tünik el addig értelmes politikusoknak se sok az esélye...
ma 14:19
Gondolod?
Szerintem Lázár egy esélyes de messze nem ő lenne a legnagyobb ha Orbánt nem szavazáson verik meg hanem egyszerűen feldobja a pacskert.
Lázár külön utassága pont azért van, hogy ha kikapnak választásokon akkor lehet ő egy új irány, de ha amúgy minden rendben van akkor Szijjártó vagy valamelyik másik Orbánhoz közelebb álló politikus lenne a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!