Oroszország már a győzelem kulcsát keresi. Mi mikor fogjuk?
3-as, az USA, az EU-t, és az összes országot, amelyik megpróbál elnyomni minket, amelyik veszélyezteti a magyar függetlenséget. És most ne gyere nekem azzal, hogy Oroszország veszélyezteti, mert jeleb pillanatban amerikai katonák vannak nálunk, nem oroszok...
5-ös, ezt nagyon jól látod, én is így gondolom. Ezért nem kéne több pénzt és fegyvert beleölni ebbe a háborúba, hanem hagyni kéne, hogy az oroszok és ukránok megvívják egymás között. Azzal, hogy közvetett módon beavatkoztunk, már sz*rul jártunk.
7-es, a háború elején még nem nyalta ki a fél világ az ukrán nácik s*ggét. Ez már nem Ukrajna és Oroszország háborúja, hanem az USA és Oroszország háborúja, ami miránk is kihatással van.
9-es, érdekes, ha egy fekete bőrszínű embert elítélsz a származása miatt, és ilyeneket kívánsz neki, akkor rasszista vagy. Ha egy orosz embert ítélsz el a származása miatt, és negatívan diszkriminálod emiatt, akkor már egyből ,,jó" ember vagy. Ezt a russzofóbiát kéne megszüntetni, amit a nyugati propaganda sulykol belénk.
"Ezt a russzofóbiát kéne megszüntetni, amit a nyugati propaganda sulykol belénk."
Nem kell sulykolnia, nem is teszi. Elég, ha megnézed, mit művelnek az oroszok. Elnyomják az összes környező országot, amikre csak ráhatásuk van. Mindegyikben szegénység, nyomor, elnyomás, diktatúra vagy ahhoz közeli állapotok uralkodnak. Magában Oroszországban több tízezer ember ül jelenleg is a börtönben csupán azért, mert háborúnak hívták a háborút.
Én semmiféleképpen sem akarok Magyarországon ilyen körülményeket, függetlenül attól, hogy mit mondanak az usákok vagy bárki más. Ez nem ruszfóbia, hanem elnyomásfóbia, ha van ilyen. Ha az USA vagy az EU próbálna ilyen módon hatalmat gyakorolni, azt ugyanúgy elítélném.
#11 a Ruszofóbia első számú előidézője az Orosz kormány.
#9 vagyok. Ez nem Ruszofóbia nálam. Ez szocializmus-ellenesség, és diktatúra-ellenesség.
És igenis negatívan kell diszkriminálni mindenkit, aki pl a Szovjetúniót dicsőíti. A jelenlegi Orosz kormány pont ezt teszi (nem minden Orosz szerencsére, és őket értelemszerűen nem is kéne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!