Az Északi-Áramlat merénylet miatt Bident lecsukják?
5.
Vannak ilyen ostobák! Láthatod!
Ma ügyeletes az orosz troll brigád?
Van még olyan aki kételkedik? Van olyan aki látott elfogadható bizonyítékot az esetről? Én szívesen megnézném, mert a neten található kamerafelvétel az nem egyértelmű számomra, bár én nem vagyok fotelszakértő :/
"(mert azok olyanok ám, hogy felrobbantják a saját vezetéküket, meg elfoglalnak egy atomerőművet, utána meg azt lövik"
Miért ne robbanthatnák fel a saját vezetéküket? A gázfegyvert folyamatosan alkalmazták 2021-től, eleinte burkoltan majd a háború utáni reakciók miatt nyíltan. Amikor Európa beintett az oroszoknak akkor ők teljesen racionálisan gondolhatták, hogy a Jamal leállítáa után az északi áramlat 1 robbantásával energetikailag olyna helyzetbe hozzák Európát, hogy az kihátrál Ukrajna mögül. Nem véletlenül nem robbant fel mind a 4 vezeték és nem véletlenül ajánlották fel, hogy a negyediken tudnak szállítani ha kell...
Az északi-áramlat 1 6 milliárd euroba került, a második vezeték 9,5 milliárdba. Voltak évek amikor 170 milliár euroért importált energiahordozót az EU az oroszoktól, ennek egy jó részét ( de minimum a felét ) a gáz adta. Csak tavaly a Gazprom nettó nyeresége 34 milliárd $ volt. Zsebből kifizetik az új vezetéket, ha kell és ha addig magas maradt volna a gáz ára akkor minden egyes évben közel ennyi profitot tettek volna el.
Furcsa, mert amikor a WTC ledőlt akkor egyőbl jöttek a konteók, hogy azért mert és pörgetni kell az építőipart. Most ugyanaz az analógia: hülyék lennének... :)
Azzal, hogy elfoglaltak egy atomerőművet, lekötötték a hálózatról majd megpróbálták a sajátjukra rákötni azzal kiírták magukat a nukleáris energia történelméből. Az "erőművet lövik" az nettó médiahülyeség volt, erről én is írtma anno, kint van a nevem keress rá.
" ha előkerülne a "cáfolhatatlan bizonyíték""
Na pont ezt szeretném, egy cáfolhatatlan bizonyítékot. Én nem tudom ki tette, tehették az amcsik is. Melléjük és legalább annyi racionális indok sorolható fel, mint az oroszok mellé. A kérdés az, hogy ti ezt honnan tudjátok? Tudtok erről mutatni valami elfogadhatót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!