Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Északi-Áramlat merénylet...

Az Északi-Áramlat merénylet miatt Bident lecsukják?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Én le vagyok maradva, nem hallottam ilyenről de ha van isten akkor lecsukják, igen.
2023. ápr. 14. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem, előbb hal meg. Amúgy nem fog olyan helyre menni, ahol emiatt vádat emelhetnének ellene.
2023. ápr. 14. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírná az ottani kaját, ezért inkább bevonul az orosz frontra.
2023. ápr. 14. 23:39
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Nektek már szóltak, hogy az amcsik voltak?
2023. ápr. 14. 23:44
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
4: Van még olyan, aki ebben kételkedik, hogy emögött az amcsi kormány állt?
2023. ápr. 14. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

5.

Vannak ilyen ostobák! Láthatod!

2023. ápr. 14. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
#5. Ha nem cseszik el olyan ökör módon, mint ahogy tették, akkor még biztosan próbálnák bekajáltatni mindenkivel, hogy az oroszok műve (mert azok olyanok ám, hogy felrobbantják a saját vezetéküket, meg elfoglalnak egy atomerőművet, utána meg azt lövik). Bár McClane-kollégán nem lepődtem meg, ő valószínűleg most is őszintén elhinné, ha előkerülne a "cáfolhatatlan bizonyíték" egy ottfelejtett orosz pénztárca formájában...
2023. ápr. 14. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
Igen ! bidé teljesen véletlenül kotyogta el mielőtt megtörtént vagy ennyire szenilis ...
2023. ápr. 14. 23:57
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Ma ügyeletes az orosz troll brigád?

Van még olyan aki kételkedik? Van olyan aki látott elfogadható bizonyítékot az esetről? Én szívesen megnézném, mert a neten található kamerafelvétel az nem egyértelmű számomra, bár én nem vagyok fotelszakértő :/

"(mert azok olyanok ám, hogy felrobbantják a saját vezetéküket, meg elfoglalnak egy atomerőművet, utána meg azt lövik"

Miért ne robbanthatnák fel a saját vezetéküket? A gázfegyvert folyamatosan alkalmazták 2021-től, eleinte burkoltan majd a háború utáni reakciók miatt nyíltan. Amikor Európa beintett az oroszoknak akkor ők teljesen racionálisan gondolhatták, hogy a Jamal leállítáa után az északi áramlat 1 robbantásával energetikailag olyna helyzetbe hozzák Európát, hogy az kihátrál Ukrajna mögül. Nem véletlenül nem robbant fel mind a 4 vezeték és nem véletlenül ajánlották fel, hogy a negyediken tudnak szállítani ha kell...

Az északi-áramlat 1 6 milliárd euroba került, a második vezeték 9,5 milliárdba. Voltak évek amikor 170 milliár euroért importált energiahordozót az EU az oroszoktól, ennek egy jó részét ( de minimum a felét ) a gáz adta. Csak tavaly a Gazprom nettó nyeresége 34 milliárd $ volt. Zsebből kifizetik az új vezetéket, ha kell és ha addig magas maradt volna a gáz ára akkor minden egyes évben közel ennyi profitot tettek volna el.

Furcsa, mert amikor a WTC ledőlt akkor egyőbl jöttek a konteók, hogy azért mert és pörgetni kell az építőipart. Most ugyanaz az analógia: hülyék lennének... :)

Azzal, hogy elfoglaltak egy atomerőművet, lekötötték a hálózatról majd megpróbálták a sajátjukra rákötni azzal kiírták magukat a nukleáris energia történelméből. Az "erőművet lövik" az nettó médiahülyeség volt, erről én is írtma anno, kint van a nevem keress rá.

" ha előkerülne a "cáfolhatatlan bizonyíték""

Na pont ezt szeretném, egy cáfolhatatlan bizonyítékot. Én nem tudom ki tette, tehették az amcsik is. Melléjük és legalább annyi racionális indok sorolható fel, mint az oroszok mellé. A kérdés az, hogy ti ezt honnan tudjátok? Tudtok erről mutatni valami elfogadhatót?

2023. ápr. 15. 00:12
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Az északi áramlat buliról talán az unokáink fogják megtudni az igazságot. De lehet ők sem
2023. ápr. 15. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!