Najó… miért írják nagybetűvel vagy emelik ki beszéd közben az “is” szót a magyarok?
Figyelt kérdés
Igen valszeg le vagyok maradva, valami magyar médiás dolog lenne? Mert ettől elvágtam magam vagy 10 éve hálisten. K*rva irritáló szerintem, minden alkalommal felmegy a pumpa mikor látom/hallom.2023. ápr. 12. 14:53
11/19 A kérdező kommentje:
Én értem mit jelent az “is” szó😂 a kérdésem az volt hogy miért írják nagy betűvel
2023. ápr. 12. 18:03
12/19 anonim válasza:
Ja értem!
Az arról szól, hogy a magyar, a magyarok mindenhez értenek azaz mindenhez IS.
Tehát virológusok országa. Tele vagyunk "szakértőkkel", aminek 2-3 sör után hangot is adunk a helyi kocsmában.
13/19 anonim válasza:
Kihagytad a közgazdászokat, eü szakembereket.. Csak nehogy éles helyzetben is kelljen bizonyítani..
14/19 anonim válasza:
Ezt jelenti az "IS"
Mindenhez IS ért.
15/19 anonim válasza:
A mindent is-re gondolsz?
Egyébként szerintem zavaróbb a "Najó…", "a magyarok", "valszeg", "K*rva".
16/19 A kérdező kommentje:
Ott volt a “szerintem”. Más szerint hogy mi a zavaró az pont nem érdekelt😌
2023. ápr. 12. 21:40
17/19 anonim válasza:
Akkor te miért érdekelj minket? :D
18/19 A kérdező kommentje:
Mert gyakorikerdesek.hu és egy kérdést tettem fel😱
2023. ápr. 12. 22:21
19/19 anonim válasza:
állítólag valami reklámból idéznek, de még mindig nem unják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!