Mikor mondjuk ki, hogy eleget nyaltuk már amerikaiak seggét, és elég belőle?
Figyelt kérdés
„Magyarország lojális szövetségesként már egy évvel a határidő előtt” a GDP 2 százalékát fogja hadi célokra költeni. – közölte Szijjártó Péter. Mi értelme van? Az USA bizalmát ezzel nem lehet megvásárolni, és nem is kell! Az USA nem lojális hozzánk, mi minek nyaljuk a feneküket?2023. ápr. 6. 19:00
21/29 anonim válasza:
#20 Az országok 80%-a nem rendelkezik semmilyen nagyobb saját fejlesztéssel. Se idő se pénz nem lenne a nulláról fejleszteni. Még az amerikaiaknak is sokszor 10-20 évbe telt egy új típust kifejleszteni, hát nekünk mennyi lenne?
22/29 anonim válasza:
Az országok 80%-a emiatt igazából, kicsit leegyszerűsítve - nem több egyszerű csicskásnál, segédnél. Van 3 nagyobb játékos (amcsik, kínaiak, ruszkik) és mindenki más ezeknek az ürülékét fogyasztja. Ez undorító.
23/29 anonim válasza:
#22: Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz vagy ennyire egyszerű vagy. Melyik részét nem érted annak, hogy se pénzünk se tudásunk nincs ilyesmihez, hogy a licenszeket, meg egyéb dolgokat ne említsem?
24/29 anonim válasza:
23.
Régen rossz, ha így gondolod, mert ezzel alapvetően a jövőképet is redukálod valamelyik hatalom seggének nyalására. Elég szánalmas, ha önmagát valaki csak seggnyalóként képes elképzelni.
25/29 anonim válasza:
#24: Te ilyen egyszerű vagy úgy tűnik. Sajnálom.
26/29 anonim válasza:
25.
Igen gyenge "érv" volt egy személyeskedő támadással lezárni a dolgot.
27/29 anonim válasza:
Érveltem, Te pedig figyelmen kívül hagytad. Nyilván azért mert nem érted az érveimet, nem tudom másképp elmagyarázni: nincs se pénzünk, se erőforrásunk, se lehetőségünk saját fegyvereket fejleszteni.
28/29 anonim válasza:
27.
Tehát most nincs, de maradjon is így. Ez az igazi jó hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!