A rovarevés miért liberálbalos ideológia?
Én balos vagyok, de undorodom a rovarevéstől, emellett viszont hajlandó vagyok belátni azt, hogy a közeli jövőben lehet, hogy eljutunk oda, hogy nem nagyon lesz mit enni és akár rá kell fanyalodnunk olyan undorító dolgokra, mint a rovarok, lárvák, bogarak - pártállástól függetlenül egyébként. :D
Megbarátkozni az elkerülhetetlen sz.rral miért liberálbalos ideológia?
Már a NER-keltető állami pénzzel kitömött MCC is rovarokat kóstoltat:
Nemrég a Fidesz még sorosista összeesküvésnek tartotta a rovarevést, most az MCC kóstoltat szárított sáskákat a gyerekekkel
Ez az egész rovarevéses dolog teljesen komolytalan.
Értelemszerűen vissza kell fogni a húsevést hiszen teljesen fenntarthatatlan módon termeljük és fogyasztjuk az állati eredetű termékeket, de erre nem az a megoldás, hogy akkor egyen mindenki rovarokat, hanem az, hogy egyenek az emberek több növényi eredetű élelmiszert...
#1 Én nem veszekszem senkivel. :)
#3 Egyetértek, én is így gondolom. Főleg, hogy falun élek, van kertünk, vannak baromfik, ami rovart nekem "kéne" megenni inkább odaadnám a tyúkoknak, aztán sütnék egy rántottát a tojásaikból. :D De a kérdés még mindig az, hogy ez miért balos ideológia?
Minden ami qrvaprogresszív, azt megszokhattuk, hogy balos, ha van értelme, ha nincs, ha tömegek döglenek bele, ha nem.
Lényeg az, hogy a liberálsznobizmus keretein belül lehessen egy agymenéses recskapartit rendezni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!