Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meddig tart még a háború? Van...

Meddig tart még a háború? Van esély, hogy belekeveredünk?

Figyelt kérdés
Tudom, ezer kérdés volt már erről. Igazából csak megnyugtatásra vágyom.
2023. márc. 22. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Sokáig.

Van esély belekeveredésre, de amíg ez a kormány van, ez elég minimális.

2023. márc. 22. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Senki nem fog belekeveredni, Oroszország és Ukrajna lerendezi ezt egymás között, a nyugat csak közvetett módon érintett, anyagi és információs támogatást nyújt, nem vesz részt aktívan a konfliktusban. Senkinek nem érdeke, hogy ez változzon.
2023. márc. 22. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A legoptimistább szakértők szerint is minimum év végéig. Akár balos, akar jobbos szakértő nyilatkozik egyik se gondolja úgy,hogy hamar vége lesz. (Talán az egyetlen közös dolog amiben egyet értenek.)
2023. márc. 22. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

"Van esély, hogy belekeveredünk?"

Mért, arra van hogy nem? Láttad mekkora Európában a fegyvermozgás?

2023. márc. 23. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem idén vége lesz.

Ukrajnában elfogynak az emberek, és ezzel a katonák, hiába fegyvert szállítani oda, ahol nincs katona 🤔

2023. márc. 23. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az emberek fognak hamarabb elfogyni, mint a fegyverek.
2023. márc. 23. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudjuk, hogy mikor lesz vége.

A kúrmánypropagandista "szakértők" persze arról szövegelnek mostanában, hogy Ukrajnának még egy dobása van egy komoly ellentámadásra valamikor tavasz/nyár környékén, és utána az USA leállítja a támogatást, de ugyanezt mondogatták az amerikai időközi választások előtt is, hogy majd a republikánusok jól nyernek, és leállítják Ukrajna támogatását.

Nos, a republikánusok nyertek az alsóházban, ennek ellenére az ukrajnának szánt katonai támogatások megszavazásában továbbra is rendre szinte teljes az egyetértés.

Kb. csak a republikánusok egy marginális, jobb szélső kisebbsége az, aki nem szavazza meg ezeket.

Oroszország oldaláról szintén nincs semmi jele annak, hogy be akarnák fejezni.

Emberük van, fegyverük van, Kína mögöttük áll, a szankciók egyáltalán nem törték meg őket, nincs okuk rá, hogy feladják, és hazakullogjanak.

Úgyhogy én nem számítok rá, hogy idén vége lesz ennek.

Hogy belekeveredünk-e?

Az benne van a pakliban, de nyilván előre ezt se tudja senki megmondani.

2023. márc. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!