Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az az Ugyfelkapu+ ?

Mi az az Ugyfelkapu+ ?

Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szigorúbb autorizáció.

De, ugyanaz, mint a sima.

2023. márc. 20. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Fizetős tartalom is van, az ügyintézők bikiniben adnak személyes tanácsot live chaten keresztül.
2023. márc. 20. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha rátaláltál, akkor rákattinthattál volna a Súgó-ra, és mindjárt megtudhattad volna:

ÜGYFÉLKAPU+ (KÉTFAKTOROS AZONOSÍTÁS)

A kétfaktoros azonosítás egy magasabb biztonsági szintű bejelentkezés, amelynek során a felhasználónév és jelszó mellett egy további egyszerhasználatos jelszó megadása is szükséges.

A bejelentkezéskor az Ügyfélkapu+ gombra kell kattintani, majd meg kell adni az Ügyfélkapu-regisztráció során megadott felhasználónevet, a hozzátartozó ügyfélkapus jelszót, valamint a mobileszközre telepített Hitelesítő (Authenticator) alkalmazással generált egyszer használatos és 30 másodpercenként automatikusan frissülő kódot.

A szolgáltatás megrendelése az Ügyfélkapura történő bejelentkezést követően az Ügyfélkapu+ igénylése menüpontra kattintva kezdeményezhető.

2023. márc. 20. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

1-re és 3-ra:

De ennek mi értelme van? Ha egy csaló akarna belépni az én ügyfélkapumra, értelemszerűen nem ezt, hanem a normál ügyfélkaput választaná. Ha azon bejutott, akkor meg pont ugyanazt megtehetné az adataimmal, mint az ügyfélkapu+ használatakor. Akkor csak az használja az ügyf+-t, aki önmagát akarja szívatni.

2023. márc. 20. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

↑ 4! (11:29)

Nem én találtam ki az Ügyfélkapu+-t, miért kéne az értelmét indokolnom? Még csak nem is használom. Egyszerűen, a kérdésre válaszoltam.

2023. márc. 20. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Állami szintű adathalászat és kontrollmánia.
2023. márc. 25. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ingyenes az ügyfélkapu plusz, vagy kell érte fizetni?
dec. 27. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!