Mikor jön rá az átlag magyar ember, hogy új világ szerveződik?
Figyelt kérdés
A nyugati világ azt hiszi, hogy a jövő az ő kezükben van. Közben Hszi Csin-ping kínai elnök Moszkvába készül. Lukasenko belarusz elnök Kína után most Iránba látogatott és együttműködési megállapodást írt alá. Egy új világ szerveződik. Jó hír, hogy Orbán Viktor is Pekingbe készül2023. márc. 15. 11:43
2/18 anonim válasza:
Akinek van esze, látja, hogy az USA hegemóniája recseg-ropog világszerte.
3/18 anonim válasza:
2es és, mennyivel jobb neked, hogy látod?
4/18 anonim válasza:
Új szabadkőműves világrendnek mondanám inkább.
5/18 anonim válasza:
3: Fel vagyok rá készülve, és ennek megfelelően cselekszem.
6/18 anonim válasza:
Tehát szerinted eddig nem járt kínai vezető Oroszországban? Vagy mi is új vilagrendet építünk, amikor timbuktu jellegű afrikai államokkal kötünk gazdasági szerződéseket?
7/18 anonim válasza:
5, megosztanád a titkot kérlek, hogy lehet erre pontosan felkészülni és cselekedni?
8/18 anonim válasza:
7: Teszem azt nem szavazok olyan politikusokra, akik ezt nem látják át.
9/18 anonim válasza:
4 vagyok. Én is készülök. Ha kell simán elhagyjuk ezt a süllyedő hajót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!