LMBTQ ideológia: miért bolondítják meg az embereket a nemátalakító műtéttel amerikában?
Sajnálom a műtéten résztvevőket. Ez nem egy implantátum hogy kivetetem ha mar nem tetszik. Nem tudják visszavarrni a dolgokat a helyükre. Plusz a sok mellekhatas.. aki kitalálta el kéne átkozni.
Lehet önmaga így is, ilyen műtét nélkül is.
Mondjuk azt nem értettem hogy sok ember miért hagyná hogy a gyermekeknek ezeket a lehetőségeket népszerűsítsék az iskolában. Én inkább nemjáratnám a gyerekem iskolába..
Először is gender dysphoriában szenvedők 20% -a elveszi a saját életét. És még legalább ennyiüknek komoly mentális terhet okoz ez a mentális probléma. Ez egy óriási szám és jelenleg nincs egyéb bizonyított mód ennek a kezelésére a műtéten kívül.
Én azt gondolom hogy egy felnőtt ember képes eldönteni, hogy mit csinál a testével és viselni tudja a következményét ha rosszul dönt. Ugyan úgy ahogy a dohányzó tudja hogy tüdőrákot kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!