A buszsofőrok rasszisták?
Én eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha egy fehér magyar ember a kedvezményre jogosító okmányát később mutatja, mint ahogy a jegyet kérné akkor már indul is a cseszegetés, hogy "Mi a f*szért nem lehet felszállás előtt kikészíteni?".
Azonban ha egy roma származású száll fel a buszra tőlük sosem kérnek ilyen dokumentumokat és még az sem gond ha 10.000 forintos bankjeggyel fizetnek a 25 forintos jegyért.
Nektek vannak ilyen tapasztalataitok?
A jlrdlsed kitalált és kifejezetten ostoba.
Neked az a dolgod, hogy előkészited a bérletedet időben. Ha pedig nem teszed, akkor kifejezetten tűrhő suttyó vagy.
ilyenkor ne mutogass más bőrszinére.
#1 Kitalált? Egyszer azért kötött belém a sofőr mert az elővételes jegyemmel utoljára szálltam fel, úgy, hogy volt egy csomó hely még és az öregeket nyilván előre engedem.
Viszont láttam már számtalanszor, hogy egy roma felszáll kér egy 90%-os jegyet és ennyi, nem kell mutatni neki semmit.
az, hogy a magyarok nagy része nem kedveli a zsávárellákat,arról csak ők tehetnek.
#4 ez sajnos így igaz. a redvásnyakúak kultúráját nem kell bemutatni. tudom milyenek.
Sajnos a járművezetőket sem védi meg senki, inkább meghunyászkodnak, hogy elkerüljenek egy esetleges konfliktust, amiből még ők kerülnének ki sz.rul, ha önvédelemre kerül a sor.
A cibbonok 99 százaléka pedig egy gusztustalan féreg, hiába próbálják ezt szépíteni. Romával kapcsolatban életem során egyetlen jótapasztalatom nem volt, pedig (sajnos) sokkal találkoztam már....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!