Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A buszsofőrok rasszisták?

A buszsofőrok rasszisták?

Figyelt kérdés

Én eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha egy fehér magyar ember a kedvezményre jogosító okmányát később mutatja, mint ahogy a jegyet kérné akkor már indul is a cseszegetés, hogy "Mi a f*szért nem lehet felszállás előtt kikészíteni?".

Azonban ha egy roma származású száll fel a buszra tőlük sosem kérnek ilyen dokumentumokat és még az sem gond ha 10.000 forintos bankjeggyel fizetnek a 25 forintos jegyért.

Nektek vannak ilyen tapasztalataitok?

2023. márc. 7. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

A jlrdlsed kitalált és kifejezetten ostoba.

Neked az a dolgod, hogy előkészited a bérletedet időben. Ha pedig nem teszed, akkor kifejezetten tűrhő suttyó vagy.

ilyenkor ne mutogass más bőrszinére.

2023. márc. 7. 17:51
 2/10 szántóvető ***** válasza:
35%
természetesen.
2023. márc. 7. 17:55
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Kitalált? Egyszer azért kötött belém a sofőr mert az elővételes jegyemmel utoljára szálltam fel, úgy, hogy volt egy csomó hely még és az öregeket nyilván előre engedem.

Viszont láttam már számtalanszor, hogy egy roma felszáll kér egy 90%-os jegyet és ennyi, nem kell mutatni neki semmit.

2023. márc. 7. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Minden ember, buszsofőr más és más.
2023. márc. 7. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Félnek, és nem alaptalanul. Aki nem hunyászkodik meg a cigányok előtt, azt megverik vagy megkéselik. Ha megvéded magad, akkor pedig téged fognak büntetni érte. Nem a buszsofőrök rasszisták, hanem a hatóságok.
2023. márc. 7. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy a magyarok nagy része nem kedveli a zsávárellákat,arról csak ők tehetnek.

#4 ez sajnos így igaz. a redvásnyakúak kultúráját nem kell bemutatni. tudom milyenek.

2023. márc. 7. 21:12
 7/10 árokpart ***** válasza:
58%
Senkit sem büntetnek azért, mert megvédi magát.
2023. márc. 7. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem-e? A legutóbbi Deák téri esetnél pontosan ez történt.
2023. márc. 8. 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a járművezetőket sem védi meg senki, inkább meghunyászkodnak, hogy elkerüljenek egy esetleges konfliktust, amiből még ők kerülnének ki sz.rul, ha önvédelemre kerül a sor.

A cibbonok 99 százaléka pedig egy gusztustalan féreg, hiába próbálják ezt szépíteni. Romával kapcsolatban életem során egyetlen jótapasztalatom nem volt, pedig (sajnos) sokkal találkoztam már....

2023. márc. 12. 01:59
 10/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Mint busszal közlekedő diákként tapasztaltam, hogy nálunk se mindenkitől kérik el a diákokat, pedig fel kellene mutatni. Mindig felmutatom, a matricámmal együtt, de egyébként a fentebb levő válaszolóknak igazuk van. Volt 1 cigány osztálytársam, akit régen ki kellett volna rakni az iskolából, mégsem tették, mert nem akarták, hogy az apuka bemenjen és elintézze ott őket.
2023. aug. 23. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!