Mire való az újságírói igazolvány?
Figyelt kérdés
Való világban (tehát nem filmben) láttam, hogy újságírói igazolványt mutattak fel újságírók. Az mire való, mivel jelent több jogkört?2010. okt. 6. 11:57
1/10 anonim válasza:
nem jelent többet, csak pl ha történik egy baleset, PL: Monorierdei vonatbaleset, akkor ugye lezárják a helyszint és nem lehet bemenni, ha egy ujságiro igazolja magát h ő cikket akar irni és képeket akar csin. akkor az igazolvány felmutatásával közelebb mehet, az esethez, de csak kisérettel!
2/10 anonim válasza:
Ne nézz RTL Klubot!
Semmire nem való! ingyenélők passportja a semmitevésből lehet megélni vele!
3/10 anonim válasza:
kedves második! nem nézek RTL klubot! hanem biztonsági ör vok és vtam a mávnál is és azért hoztam fel pl-nak a vonatbalesetet mert ott sem lehetett beengedni senkit, cs ujságirokat, de mint irtam azokat is cs kisérettel!
4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. okt. 6. 13:35
5/10 A kérdező kommentje:
akkor mit nézzen, ha nem RTL-t? :D
2010. okt. 6. 13:35
6/10 anonim válasza:
"akkor az igazolvány felmutatásával közelebb mehet, az esethez, de csak kisérettel!"
Semmivel sem mehet közelebb mint bármely más járókelő. Ez az igazolvány semmire sem jogosít. Addig engedik ameddig bárki mást is engednének.
7/10 anonim válasza:
de igen mert pont ez is az egyik lényege az igazolványnak, akkor szted miért is kell???
8/10 anonim válasza:
Gondolom olcsóbban mennek be vele kiállításokra.(pl Genfi autószalonba megy az egyik TV autós újságírója)
9/10 anonim válasza:
kedves biztiőr
nem neked mondtam, hanem a kérdezőnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!