Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen hirtelen...

Miért lett ilyen hirtelen borzalmas a közbiztonság az országban? Ennyire súlyos megélhetési válság van?

Figyelt kérdés

[link]

Már napi szinten is több ilyen hírt lehet olvasni, pedig az utóbbi években erre egyáltalán nem volt példa.

Tömegverekedések, utcai összecsapások, terrorizmus, rendőrgyilkosság, a szokásosnál jóval több gyilkosság és lopás, késelések.. Mi történik az országban? Az elszegényedés is állhat emögött?

Két hét alatt rendet teszünk, hm?

2023. febr. 20. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Pintér Sándort kellene alkalmazni, hogy rend legyen ebben az országban 10 nap alatt... oh wait, wrong country
2023. febr. 20. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem sokkal jobb a közbiztonság mint mondjuk 10-20 éve.
2023. febr. 20. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
2esnek igaza van, máig emlékszem, hogy mikor raktak elöször lopásgátlót egy csomag párizsira.
2023. febr. 20. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
"A lakás átvizsgálásakor kettő gázriasztó fegyvernek látszó tárgyat találtak, amit lefoglaltak." Amerikában nem, gázriasztó pisztollyal lövöldöznek. Nézz utána ott mennyi Ember hal meg lőfegyver által. Magyarországon rohadt ritka. Az hogy itthon egymásnak pukkangat 1-2 Ember gázriasztópisztollyal, az semmi.
2023. febr. 20. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell ezen csodálkozni, egekben az árak, alig tud megélni az emberek többsége, máról a holnapra él, mindenki ingerlékeny.
2023. febr. 20. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Az antifa miatt érezhetsz valami megugrást, amúgy ennyi ügy szerintem korábban is volt.
2023. febr. 20. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem lett borzalmas a közbiztonság, ez hülyeség, régebben rosszabb volt.
2023. febr. 20. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Pintér most (és hónapok óta) a tanárokkal-eü.-sökkel harcol: nem ér rá az utcán megjelenő rpoblémákkal is szembenézni.
2023. febr. 20. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8: Hát csak a Pedofilok Demokratikus Szakszervezetében megbúvó gyerekekre vadászók vannak letartóztatva, másokkal nem annyira foglalkoznak a rendőrök.
2023. febr. 20. 17:36
 10/10 Hintalow ***** válasza:

Én nem tudom, szerintem a 90-es évek, amikor robbantgattak, néha elröppent egykét kézigránát, vagy éppen géppisztollyal lövöldöztek, sokkal vadabb időszak volt az országban. (pedig akkor még gyerek voltam, de még nekem is lejött)

Az hogy egy mentális sérült gázriasztó pisztollyal kombinálva nem szerencsés, az evidens, de ilyenek kb mindig előfordulnak, nem sorolnám a durva kategóriába.

2023. febr. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!