Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A keresztény jobbereknek...

A keresztény jobbereknek miért olyan fontos hogy szaporodjunk halomra mint a férgek?

Figyelt kérdés

Tehát miért olyan fontos hogy a nőktöl elvegyék az abortusz, fogamzásgátlás lehetőségét?

Miért olyan fontos hogy minél több kis átlagos, jelentéktelen, ugyanazt fújó cég és adórabszolga jobbágy szülessen a több milliárd mellé?

Miért jobb az hogyha a kukában vagy egy árvaházba landol egy újszülött ahelyett hogy abortálták volna?

Miért olyan fontos az hogy végigszenvedjen egy fölösleges életet?

Mi a baj az eutanáziával és az öregekkel akik nem akarnak fölösleges tovább a halálra várva szenvedni?

Mi a baj azzal a fiatallal aki erős depresszióval, sok nyomorúsággal, elmaradottsággal szenved és amúgy sem akar még egy jobbágyéletet vértizzadva összehozni a több milliárd másik mellé?

Miért tagadjátok meg tőle a könnyed halál lehetőségét?

Nektek az a célotok hogy a muszlimok, cigányok, afrikaiakhoz hasonló nagy születésszámú társadalomban érjünk? Vagy mondjuk mennyünk vissza 100-200 évet és kezdjünk mindent előröl? Maradjunk állatok és ne fejlődjünk hanem szaporodjunk míg a hulláink egy új geológiai földréteget alkotnak?

2023. febr. 20. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Mert van az életnek egy rendje.

Nem vallási megközelítésből mondom.

Az utódokra szükség van, egyrészt az egészséges családmodell szempontból, gazdasági szempontból és a többi...

Ez olyan egyszerű és törvényszerű, mint hogy a nő képes szülni, vagy hogy a az anyuka nő, az apuka férfi.

Sajnos a mai liberális társadalom feszegeti a határokat, sok tekintetben, ami az egész társadalomra amúgy veszélyes.

2023. febr. 20. 13:29
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok keresztény, de hányinger, ahogy a liberálisok erről a témáról beszélnek. És még ezek akarnak érzékenyíteni, meg lmbt kamucsaládba adni a gyerekeket, amikor férgezik, meg sejtcsomózzák őket.
2023. febr. 20. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, melyik "jobber" kényszeríti gyerekcsinálásra az embereket. Szerintem a kormány csak támogatja, de senkire nincs rákényszerítve.
2023. febr. 20. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Adolf Hitlernek volt ilyen fajnemesítési örülete, gyerekfetisizmusa, mint most az Orbánéknak.
2023. febr. 20. 16:02
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem értik a mennyiség és minőségbeli különbséget. Szerintük jobb egy gyerek a nyomorba, mint egy gyerekmentes fiatal pár saját lakásban. És persze ezek a szülésmániások azok, akiket nem érdekel a gyerekvédelem (a valódi gyermekvédelem, a gyerekverés a bántalmazó szülők, az iskolai bántalmazás, stb, csak a meleg szereplőktől rettegnek a sorozatokban), az oktatás helyreállítása, az egészségügy. Hiszen mi a baja a finnyás nőknek a penészes falú, omladozó vakolatú szülészetekkel, régen a földön szültek az asszonyok, és miután kijött a gyerek, mentek is vissza kapálni. Az iq a probléma. Ami visszavezethető az oktatás nemlétező színvonalára
2023. márc. 14. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
#15: Ja, mert a szegényeknek nincs joguk élni, igaz? Szegénynek lenni bűn, ugye?
2023. márc. 14. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
#16 hol írtam ilyet? Szövegértési gondok?
2023. márc. 14. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
#17: Akkor mi alapján döntöd el, hogy csak a jólétbe érdemes gyereket csinálni? Rengeteg híres, tehetséges ember szegénységben nőtt fel.
2023. márc. 14. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
34%
#18 továbbra is, hol írtam ilyet? Azt írtam, hogy az ilyen szülésmániásokat jobban zavarja ha egy fiatal pár inkább nem vállal gyereket és a saját életszínvonalukat akarják javítani, mint ha szegénységbe születik egy gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy a szegény családban a gyerek nem tud felnőni normálisan. Csak nehezebb. Ezt nem vitathatod.
2023. márc. 14. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!