Mit gondolsz Márki-Zay Péterről?
Figyelt kérdés
Épp nemrég tartott saját évértékelőt(Hódmezővásárhely zászlaja alatt), ennek keretén belül bejelentette, hogy májusban megalapítja a Mindenki Magyarországa Néppártot.
De nemrég robbant az a hír is, hogy lemondott a város MSZP-s alpolgármestere, akit korábban Márki-Zay megfosztott a jogaitól.
2023. febr. 18. 08:14
1/7 anonim válasza:
Hogy egy UFO, aki nem tipik politikus és, hogy meg kellett volna próbálni.
2/7 A kérdező kommentje:
És a DK Szubjektív szerint Orbán embere
2023. febr. 18. 08:33
3/7 anonim válasza:
Szerintem adni kellett volna neki egy esélyt, ugyanis HMVH eredményes főpolgármestere, vagyis valamit már letett az asztalra.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez tény, de pl. A Rádió7 ezt is el akarja venni tőle.
2023. febr. 18. 08:58
5/7 anonim válasza:
Nem politikusnak való. Nem tud hazudni, nincs egy másokat lejárató gépezete. Az más kérdés, valószínű, jobban jártunk volna vele. Már az is, hogy nem lett volna teljhatalma, nem egyszemélyes irányítású országban élnénk, ahol komoly erény a hazudozás.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem hazudni azt tud(de gyatrán).
2023. febr. 18. 10:52
7/7 anonim válasza:
Szerintem sosem lesz miniszterelnök. Egyszer már megpróbálta, és nem bírja tudomásul venni, hogy nem sikerült. Szánalmas, mikor valaki nem veszi észre magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!