Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégsem lett 500 forint az...

Mégsem lett 500 forint az euro és a dollár. Ez megfelel a várakozásaidnak?

Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 06:58
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
És mégis rekord kamatokat emelt a jegybank.
2023. febr. 16. 06:59
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Az enyémeknek nem felel meg, mert nekem a gyenge forint a jó.
2023. febr. 16. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Vicces
2023. febr. 16. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen mindegy, mert nem lett olcsóbb semmi, ahogy azt előre lehetett is látni.
2023. febr. 16. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Az 500 Ft/ eurós hisztigépek nézik a deviza számlájukat és ISMÉT szidják Orbán Viktort, hogy most "miatta" bukóban van az üzlet!!
2023. febr. 16. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
#5 Én nem szidtam (2-es vagyok). Ha szidom, akkor nem ezért. Hosszú a bűnlajstroma, amiért őt szidni lehet.
2023. febr. 16. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

És még is a fideszes bohócom elélveznek mert ilyennel áltatják magukat, hogy "brutálisan erős a forint"

Brutálisan erős akkor lesz, ha az elkúrt szint alá megy. Segítek, 260-nál vette át...

Amig ezt a szintet el nem éri, addig csak azt foltozgatja amit eddig elkúrt...

Brutális erősödésről ezután beszélhetünk.

2023. febr. 16. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Jó nézni, hogy most a fideszesek drukkolnak a forint erősödésnek. A fordított pszichológia bejött. Éveken át azzal hergelték a többi embert akik aggódtak a Forint gyengülése miatt, hogy sivalkodjanak csak és hogy nekik nem számít, mert forintban fizetnek és jó az exportnak.

A forint erősödése leginkább azoknak nem jó, akik külföldön dolgoznak és forint számlára utalják haza a pénzt. Ők legfeljebb most nem utaláják és váltják át. A "balos libsik" viszont általánosságban örülnek hisz ezt várták már régóta.

2023. febr. 16. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!