#25 nekem a családi adókedvezményt adta, ahogy testvéreimnek is a maguk gyerekei után. A testvéremék igénybe tudták venni a CSOK-t. A gyerekem és a párja is most élvezheti a 25 éven aluliak szja mentességét a munkahelyén.
nekem az állam a munkaadóm, folyamatosan növekszik a bérem. Nem keresek sokat, de többet, mint amennyit az előző kormány "béremelése" folytatódásával keresnék.
Nem közvetlenül de nekem is hatással van az életemre a sok új munkahely, hogy a munkanélküliség nagyon alacsony. A bérek az elmúlt 12 év alatt jelentősen emelkedtek. Jó, hogy megváltozott az államadósság összetétele, most nem okoz akkora gondot az árfolyamváltozás, mint 2009-2010-ben.
Nyugodtabban élhetek ennek a kormányzatnak köszönhetően és nem engedték hogy ellepjék az illegális migránsok az országunkat, így ez a nyugalom meg is maradhat. Mivel gyerekekkel foglalkozom, fontos ami változások voltak az oktatásban, az iskolarendszerben, az ösztöndíjakkal, a szociális ellátásokkal - ezek mind hatással vannak a munkámra és így rám is.
Ahogy örülök az elmúlt évtized állami beruházásainak is. Sorra újultak meg a rendelők, kórházak ahová járunk, a mentőállomás is ami a városunkban van. Ahogy a sportberuházásoknak köszönhetően új tornacsarnok épült a fiam középiskolájában és a lányom járhatott korcsolyázni a nemrég épült jégcsarnokba.
Átépítették a városunkon átmenő vasutat és most sokkal gyorsabban lehet eljutni a közeli nagyvárosba. Ahogy számomra sok megtakarítást jelentett a megyei matricák bevezetése az autópályákon. A legidősebb gyerekem fel tudta venni az újabb változatú diákhitelt.
#26-os... "Ahogy örülök az elmúlt évtized állami beruházásainak is. Sorra újultak meg a rendelők, kórházak ahová járunk, a mentőállomás is ami a városunkban van."
Te egy alternatív univerzumban élsz? Ahol én lakom, itt legalább 200 km-es körzetben omlanak össze a kórházak, rendelők. A vasút olyan szép minőségű, hogy a vonat kb. 15 perc alatt tesz meg egy 3 km-es szakaszt, mert kisiklana.
Azzal meg a helyedben nem dicsekednék, hogy a gyerek diákhitelt vett fel. Ez inkább mélységesen elszomorító, nemhogy pozitívum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!