Minek köszönhető, hogy a teljes baloldali média hallgat a gazdagréti esetről?
Figyelt kérdés
Se a telex, se a hvg, se a 444 nem hozta le mi is történt, holott nem egy kocsmai verekedés zajlott le, hanem símaszkos férfiak támadtak egy járókelőre.2023. febr. 11. 10:02
21/28 anonim válasza:
Most már 4-et elkaptak, abból 3 külföldi, 1 magyar nő. Hamar meg lesz a többi is😂.
Szerintem a kuruc infon a nevek is napvilágra kerülnek hamarosan😃.
22/28 anonim válasza:
19-es, nem ciki így beégni? De amúgy pontosan tudtad te, hogy hazudsz😂
23/28 anonim válasza:
22! Miért égtem volna be? Továbbra is fenntartom amit írtam.
24/28 anonim válasza:
Eleve ha így nézzük pont az a lényeg, hogy elfogják őket, nem? Elvégre így majd lehet antifa veszélytől rettegtetni. Jól ki volt ez tervelve, annyi sérülést nem okoztak, hogy börtönbe kerüljenek, a neonácikák meg évek múlva is erről sírhatnak.
25/28 anonim válasza:
Alig várjuk a neveket. Utána könnyedén látható lesz, hogy hová is tartoznak 😂.
Nagy égés lesz ebből 23-as, barátocskám!
Minden normális gondolkodású ember, már a legelején tudta, hogy minden szó úgy igaz, ahogy a kuruc megírta😂. Mindig az az igaz, eddig még sosem égtek be!
26/28 A kérdező kommentje:
Jó, ma leütöttek pár kőcsőgőt, szal lehet viháncolni.😁
2023. febr. 12. 21:04
27/28 anonim válasza:
Na, megvannak a nevek😂.
Antifa, ballib támadók voltak. Nem öntámadás volt.
Pontosan úgy volt minden, ahogy a kuruc már jó előre megírta😂.
23-as, még mindig fenntartod amit írtál😂?
28/28 A kérdező kommentje:
Ebből cirkusz lesz 😂
Pedig a telex próbálta elmismásolni.
2023. febr. 16. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!