Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A demokráciába belefér az, ha...

A demokráciába belefér az, ha egy országban megszüntetik az ellenzéket és az ellenzéki médiát? Egy ilyen ország demokratikusnak tekinthető még vagy ez már diktatórikus vezetés alatt álló országnak minősül?

Figyelt kérdés

#demokrácia, diktatúra
2023. febr. 2. 21:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Igen, meg a levélszavazásnál nem ellenőrzik hogy ki adta le a szavazatát, ezért fordulhatott elő hogy olyan csalásokat is megcsináltak hogy még a halott emberek nevében is szavaztak.
2023. febr. 3. 01:57
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Rühellem Bidenéket, de azért Magyarországról eléggé meredek dolog "szakérteni" az amerikai elnökválasztásokat, miszerint el lett csalva. Én a republikánusoknak szurkolok de csak akkor ha nem azt nárcisztikus paranoiás barmot jelölik újra, aki még a saját alelnökét, Pence-r is leárulózta.
2023. febr. 3. 09:15
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 Az internet csodákra képes. Gondolom szerinted akkor az is meredek ha azt állítom, hogy Joe Biden egy irányított és manipulált, demens, mentálisan, pszichésen beteg öregember, aki finoman szólva is alkalmatlan az elnöki tisztség betöltésére és inkább egy idősek otthonában a helye ahol gondozói felügyelet alatt van, mint a Fehér Házban. Meredek, hiszen sosem voltam, sosem éltem az Egyesült Államokban, nem találkoztam vele, de tudod, aki szellemekkel fog kezet, elalszik a tárgyalásokon, eltéved a Fehár Ház udvarán, úgy írnak már neki kis kártyákat olyan utasításokkal hogy: "bemész, köszönsz, leülsz a helyedre, beszélsz pár percig, majd felállsz és kijössz a teremből" hogy mit csináljon és még lehetne folytatni az öregember mentális egészségét megkérdőjelező ténykedések sorozatát. Ez is meredek? Vagy Ukrajnában sem jártam még, akkor ha azt állítom amit itt a válaszadók többsége is hogy Ukrajnában diktatúra van, amit a kérdésre válaszadók többsége is megerősít akkor az is meredek? Gondolom a válaszadók nagy többsége szintén nem volt és nem élt Ukrajnában. Nem csak a mainstream médiából kell tájékozódni, sőt amit ott hall az ember az elé tegyen egy ellentétes előjelet és kb. megkapja az igazságot.

Tehát ha médiában például ilyeneket harsognak hogy "Ukrajna a demokráciáért és az európai nép szabadságáért harcol", akkor tudja az ember, hogy ennek pont az ellentéte igaz.

2023. febr. 3. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:

"Tehát ha médiában például ilyeneket harsognak hogy "Ukrajna a demokráciáért és az európai nép szabadságáért harcol", akkor tudja az ember, hogy ennek pont az ellentéte igaz."

Főleg, hogy a háború előtt is egy korrupt, soviniszta pöcegödör volt.

Arra meg kíváncsi lennék miféle szabadság az ilyen azok szerint akik ezt szajkózzák, ahol még most is azzal vannak elfoglalva, hogy a kisebbségeket egyre agresszívabban birizgálják, pl. a magyarokat.

2023. febr. 3. 17:41
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 "Arra meg kíváncsi lennék miféle szabadság az ilyen..."

Vagy amikor ragasztószalaggal egy lámpaoszlophoz kötözik azt, akire mondjuk valaki ráfogja hogy tolvaj. Majd ott hagyják a lámpaoszlophoz kötözött embert és mindenki azt csinálhat vele amit akar. Vagy ami most zajlik, hogy most már szó szerint embervadászatot tartanak a 16 éves meg 60 év feletti férfiakra és viszik őket is a frontra. Ez aztán a demokrácia és jogállamiság valamint a sokat hangoztatott európai értékek valódi megnyilvánulása.

2023. febr. 3. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!