Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak ilyen oldalak?

Vannak ilyen oldalak?

Figyelt kérdés
Olyan jobboldali fórumok,ahol szintén kérdéseket lehet feltenni,mint a Gyakorin,de nem tiltanak a kicsit erősebb fogalmazásért

2023. jan. 25. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
f-szpajtások.hu
2023. jan. 25. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott kérdezni is lehet?
2023. jan. 25. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Tele van a cikkek alatt a disqus félcédulás retardált prolikkal, bármiféle kérdésnek álcázott retardjobber fröcsögésre záporozni fognak az egyetértő válaszok és az upvote-ok.
2023. jan. 25. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
De én komoly kérdésre gondoltam,ami már lehet,hogy túl durva lenne,mert itt biztos tiltanák,de nem tudom,hogy esetleg ott?
2023. jan. 25. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen komoly kérdést szeretnél feltenni xdd ? Jobboldali azt se tudod mit jelent az hogy jobboldal, se kormány se a mi hazánk nem jobboldali, az előbbi egy magát konzervatívnak hazudó, hintapolitikát folytató identitás nélküli valami, az utóbbi meg egy szimplán antiszemita és szélsőséges csoport, magyar nemzeti értékrendek mögé bújva. Te nagyon el vagy tévedve arról mi az igazi jobboldaliság.
2023. jan. 25. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:
5:Akkor mi az igazi jobboldal?
2023. jan. 25. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg wikipédián elég jól leírja, majd hasonlítsd össze azzal, hogy az általam felsorolt két kormány mennyire tartja magát ezekhez :).
2023. jan. 26. 13:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy
2023. jan. 26. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!