A fidesz szavazók, akik non-stop az M1-et nézik tényleg elhiszik, hogy a Nyugat már összeomlott, éheznek, fáznak? A kommunizmusban működött így a közmédia?
9#-es vagyok. Azt kifelejtettem, hogy mégis van egy rokonom aki panaszkodik.
Az ünnepek alatt találkoztunk és azon siránkozott, milyen sz@r kint Németországban. A fizetése felét 1300 eurót haza küldi minden hónapba, amit félre is rak a felesége, házra gyűjtenek.
Szóval havi majd fél milllió Ft-ot tudnak megspórolni itthoni bankban, de szidja a németeket folyamatosan.
Ez a 2-es válaszoló nem tudom miről beszél.
Itt ahol lakom, a "hanyatló Nyugaton" is van infláció, de bőven meg tudom én is fizetni, tudok is félrerakni, van a boltokban minden, üzemanyagellátással sincsen probléma. Ezzel szemben havonta többször, egyre többet küldök haza anyukámnak, aki panaszkodik, hogy nincsen tojás, cukor stb. a boltokban, és megfizethetetlen élelmiszerárak vannak. Na ennyit erről.
2#-es ! Kívánom az ismerőseidnek, hogy költözzenek akkor haza, hagyják ott azt az országot amivel olyan nagyon elégedetlenek.
Aztán várjuk itt többen fél év múlva a következő beszámolódat, hogy a nagy visszatérők mennyire is lesznek akkor elégedettek itteni fizetésből fizetve azokat a szerintük nagyon alacsony rezsi és élelmiszer árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!