Nem vagyok homofób, csak ez a világ heterofób. Szerintetel ez mennyire igaz?
"30-as, engem és jópár embert már igen."
Mesélj!
"30-as, engem és jópár embert már igen."
Elmesélsz nekem egy történetet erről? Adok pár napot vagy hetet kitalálni...
El nem olvasom a sok hozzászólást, csak átfutottam, és látom már, hogy Ádámnál és Évánál meg UFO-nál meg mindent érintenek egyszerre szinte, ami pocsék retorika.
Egészen pontosan milyen heterofóbiáról beszélsz? Gondolom a heterofóbiát az LMBTQ irányából véled kiindulni, honnan máshonnan, heteroszexuálisok nem lesznek heterofóbok.
Konkrétan miben mutatkozik meg a heterofóbia? Én még nem tapasztaltam senkinél sem, hogy rettegnek a heteroszexuálisoktól.
Az más kérdés, hogy az LMBTQ az ellenük irányuló gyülölködés ellen és az őket sértő elnyomás stb. ellen tiltakoznak, de ennek semmi köze a heteroszexualitáshoz. Attól hogy Béla meleg, te simán lehetsz hetero, ez nem befolyásol téged.
És miben mutatkozott meg a vegzálás?
1. beszólsz neki taplón viselkedsz, stb. erre visszaszólnak?
2. Pride?
3. megkörnyékeztek?
Elárulom: egyik sem heterofób vegzálás.
heterofób vegzálás az lenne, ha az LMBTQ-sok örjöngenének, hogy fúj, heteroszexuálisok, jaj, de undorító! Nem az, hogy "a heteroszexuálisoknak több joguk van, mint nekünk, és mi is követeljük ugyanazokat a jogokat", hanem hogy kifejezetten azért zaklatnak mert heteroszexuális vagy. A homofób magatartás és a heteroszexualitás két külön dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!