Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy nem tiltották még be a...

Hogy nem tiltották még be a Family Guyt?

Figyelt kérdés
Azért elég meredek antiszemita, rassziata, melegellenes poénok vannak benne. Főleg úgy, hogy az USA-ban sok ilyen ember él. Vagy nem zavarja őket?

2022. dec. 31. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az a melegellenes poén?

Attól, hogy valaki a zsidókon viccelődik, nem lesz automatikusan antiszemita. Hasonlóan a „rasszista” viccekkel.

2022. dec. 31. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Mert pozitív kontextusba van helyezve. Ott a South Park. Mindjárt más ha a hülyegyerek mondja, hogy kiírtom a zs*dókat, mert akkor a szellemi fogyatékosság bélyege ragad az ilyen emberekre, mivel ilyen karakterek személyesítik meg.

Kicsit olyan ez, mint a Hofi Show. Tudatos gőzkieresztés. Ne legyen elnyomva a téma a közösségekben és inkább az is a gyépések szájából jöjjön elő [link]

2022. dec. 31. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

És akkor még ott a South Park, ami ennél is durvább. Azt hogy nem tiltották be abban a nagy PC-diktatúrában?

Ki érti ezt? :D

2022. dec. 31. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
15:10: PC igazgató karakteréről mi a véleményed? :D
2022. dec. 31. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
4%
A Family Guy-ról konkrétan nem tudom, de a South Parkot azért nem tiltják be, mert a két fő alkotó egyike zsidó. Gondolom, itt is ilyesmi lehet a helyzet.
2022. dec. 31. 15:17
 6/11 Isti22 ***** válasza:
90%

Megpróbálom elmagyarázni, de kapaszkodjatok, lehet, hogy a ti szinteteknek ez kicsit bonyolult lesz :)

Amikor ezekben a sorozatokban (Réme rendes család, Family Guy, South Park... stb.) elhangzik egy sértő poén, az nem egy kisebbség ellen szól, hanem a kirekesztőket parodizálja/neveti ki.

2022. dec. 31. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

"Milyen az a melegellenes poén?

Attól, hogy valaki a zsidókon viccelődik, nem lesz automatikusan antiszemita. Hasonlóan a „rasszista” viccekkel."

Poén függő ez is, hogy mi a vicc maga. De amúgy undorító viccek vannak a Family Guyban is, pedig én szeretem magát a sorozatot. Nálam a vallásos viccek verik ki a biztosítákot, pedig nem vagyok igazán vallásos, Istenre azt mondom, hogy vagy van vagy nincs, de nem tudjuk. Esetleg van is meg nincs is.

"Amikor ezekben a sorozatokban (Réme rendes család, Family Guy, South Park... stb.) elhangzik egy sértő poén, az nem egy kisebbség ellen szól, hanem a kirekesztőket parodizálja/neveti ki."

Akkor mondj egy konkrét vicces, Isti22.

2022. dec. 31. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
2022. dec. 31. 15:38
 9/11 Isti22 ***** válasza:
100%

ma 15:32

[link]

Itt nem az a poén, hogy minél sötétebb a bőröd, annál rosszabb vagy, hanem hogy a rendőrség szerint minél sötétebb a bőröd, annál rosszabb vagy.

2022. dec. 31. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

"Itt nem az a poén, hogy minél sötétebb a bőröd, annál rosszabb vagy, hanem hogy a rendőrség szerint minél sötétebb a bőröd, annál rosszabb vagy."

Oké, de azért ha az összes poént látnám, akkor szerinted egy felháborító poén se lenne köztük? Ma 15:32 ben írtam róla, hogy nálam mi az, meg hogy én hogy állok ezekhez. Tehát az Istenes vicceket/Jézusos vicceket gyűlölöm, pedig nem vagyok vallásos, Istenre azt mondom, hogy vagy létezik vagy nem, nem tudjuk. De az ilyen vicceket gyűlölöm. De nem mernék rá mérget venni, hogy ezekben nincs 1 rasszista vicc se.

De azt elhiszem, hogy nem minden négeres vicc rasszista.

2022. dec. 31. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!