Mostanában miért írják sokan leginkább a politika témába hogy "orosz édes testvéreink".Ez most irónia vagy komoly?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 14:23
11/17 anonim válasza:
Ezt egyetlen kérdező/válaszoló sütögeti el - talán pont te a másik fiókodról - nem kellene több embernek beállítani őt.
12/17 anonim válasza:
Köszi srácok, én a finnugor törzsből származom, bár valamilyen furcsa okból kifolyólag ugyanazt a nyelvet beszélem, mint ti. Remélem megtaláljátok új hazátokat Moszkva országban. Állitólag kapósak ott a fiatal férfiak, tudják őket foglalkoztatni.
13/17 anonim válasza:
Összedobunk nekik egy vonatjegyre valót? Ha már ennyire hiányoznak nekik...
14/17 anonim válasza:
13,
Régóta mondom, ha ezen múlik, egy egyszeri alkalommal az ország normálisabb fele gyűjtést rendezhetne nekik, aki akar, csak oda, én kifezetem, de maradjon is ott!
15/17 A kérdező kommentje:
11/14 III.Edricus Anxious:Dehogy én is nincs is több fiókom.
2022. dec. 28. 17:01
16/17 anonim válasza:
8:igen akinek kettőnél több agysejte van
17/17 anonim válasza:
Ellenzékiként nem bánnám, ha Oroszország Uniós tagország lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!