Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldaliak/konzervatívok...

A jobboldaliak/konzervatívok miért gyűlölik a muszlimokat?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 16:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 Miért, a négereknek és araboknak joguk van?
2022. dec. 28. 13:09
 22/26 anonim ***** válasza:

"És azért, mert az USA kénye-kedve szerint támad meg országokat, már joguk van minden fehér embert terrorizálni a négereknek és az araboknak? Még mindig rasszista vagy."

A négerek és arabok senkit nem terrorizálnak néhány bűnözőt meg terroristát kivéve. Ellenben az USA milliók halálát okozta a Közel-Keleten. Afrikában szintén milliók halálát okozzák a fehérek azzal hogy gyarmati sorban tartják ezeket az országokat.

2022. dec. 28. 14:50
 23/26 anonim ***** válasza:

"A négerek és arabok senkit nem terrorizálnak néhány bűnözőt meg terroristát kivéve."

Erről megkérdezhetnél pár nyugat-európai embert is, akik köztük élnek. Gyanítom, hogy más lenne a véleményük.

"Ellenben az USA milliók halálát okozta a Közel-Keleten."

Ez igaz, de még mindig nem értem, miért kell ezért minden fehér embernek bűnhődnie. Azon kívül persze, hogy rasszista vagy.

"Afrikában szintén milliók halálát okozzák a fehérek azzal hogy gyarmati sorban tartják ezeket az országokat."

Azzal hogyan? Magyarország is gyarmat, mégsem okozzák ezzel magyarok millióinak halálát.

2022. dec. 28. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:
40%

"Erről megkérdezhetnél pár nyugat-európai embert is, akik köztük élnek. Gyanítom, hogy más lenne a véleményük."

A nyugat-európai embereknek nincs olyan rossz véleményük a feketékről meg arabokról mint a primitív kelet-európaiaknak. Pontosan azért mert Nyugat-Európában az átlag ember naponta találkozik feketékkel meg arabokkal és tudják hogy a többség rendes ember.

"Ez igaz, de még mindig nem értem, miért kell ezért minden fehér embernek bűnhődnie. Azon kívül persze, hogy rasszista vagy."

Te miről beszélsz? Hol bűnhödik minden fehér ember te nagyon hülye? Pont fordítva van. A fehér ember miatt szenvednek egész országok mint Irak és Szíria, sőt egész kontinensek mint Afrika, te meg azért panaszkodsz mert havonta egyszer megkéselnek egy fehér embert, tízévente egyszer meg történik egy terrorcselekmény amiben meghalnak néhányan.

"Azzal hogyan? Magyarország is gyarmat, mégsem okozzák ezzel magyarok millióinak halálát."

Mert Magyarországon finomabb eszközökkel teszik. Azért Magyarországon is sok ember hal bele a rossz egésségügyi ellátásba például.

2022. dec. 28. 15:49
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 Mivel nyilvánvalóan trollkodsz, befejeztem a "vitát", ehelyett jelentem a válaszaidat, mivel azok rasszisták.
2022. dec. 28. 15:58
 26/26 anonim ***** válasza:

miért kell ezért minden fehér embernek"

Szóval nem minden fehér háborús bűnös terrorista, de attól még minden muszlim/néger terrorista kivétel nélkül?

Látszik hogy a faludban csak az m1 jön be.

"jelentem a válaszaidat, mivel azok rasszisták."

De a te válaszaid nem rasszisták ugye? Mert más népeket szidni az már szinte hungarikum.

"

2022. dec. 28. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!