11/22 anonim válasza:
3-as DK Ki neked Varjú a hűberes vazallusa vagy talán, hogy itt fontoskodsz. Senkit nem érdekel a telefonszáma nyugi. A kérdező is csak lehet boldog karácsonyt akart neki kívánni. Elmegy egy fogadó órára vagy kimegy a mezőre ha komolyan dumálni akar Varjuval.
12/22 DK-s válasza:
#11-nek:
Pontosan.
Ballagjon be egy személyes fogadó-órára, és kérje el tőle. Ne itt próbálkozzon. És nem hűbéres vagy vazallus vagyok, csak épp párttag, és már volt rá alkalom hogy kellett a száma.
Azért szóltam ilyen durván közbe, nehogy valamelyik idi'ta jóindulatból megadja. Elég durva módja lett volna a személyiségi jogok megsértésének.
13/22 A kérdező kommentje:
12:Szerinted mit akarok a számmal csinálni?
2022. dec. 25. 15:49
14/22 DK-s válasza:
#13-nak:
Nem is érdekel.
Ha olyasvalaki lennél akinek szüksége lehet rá, akkor meglenne.
Én csak a biztonság kedvéért szabotáltam a kérdésed, és "szívesen", hogy nem jelentettem a kérdést.
15/22 A kérdező kommentje:
14:Hát papi,akkor csak azt nem értem,miért 0% os válaszaid vannak
2022. dec. 25. 16:44
16/22 DK-s válasza:
Mert én nem a százalékokra verem, de látom téged nagyon felizgat.
Szerencsétlen.
17/22 anonim válasza:
#16 DK-s ! Maradjon meg úriembernek kérem, még ha az önök köreiben ez lehetetlenül nehéz is.
18/22 A kérdező kommentje:
16:Te nagyon szerencsés lehetsz.Ha valaki DK s,akkor az agyát nézve nem szerencsés
2022. dec. 25. 18:57
19/22 A kérdező kommentje:
19:Nagyon vergődsz.Valszeg mert pontosan senki nem úgy gondolkodik,ahogyan te
2022. dec. 25. 20:23
20/22 DK-s válasza:
Kérdezőnek:
Kész vagyok tőled.
Szerinted engem mennyire érdekel bárkinek is a véleménye?
Elárulom: SEMENNYIRE! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!