Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nekem milyen politika ideológi...

Nekem milyen politika ideológiám van?

Figyelt kérdés

Leggyűlőltebb ideológia nálam a nácizmus.

LMBTQval elfogadó vagyok, abortusznál a férfiak engedélyével történe, a nők szavazati jogát elvenném és nem tölthetnek be politikai szerepet.

Meleg házasságot engedélyezném, örökbefogadást is.

Aki az általam képviselt ideológiát szidja börtönnel sújtjanám mivel a demokrácia egy ideje múlt rendszer amivel a nácik hatalomba juthatnak.

Internacionalista vagyok, nemzet abból áll, aki éppen az adott országban él és nyelvet beszéli, a genetika bőrszín nem érdekel.

Vallást teljesen tiltanám, csak a népet hülyíti.

Gazdaságban is mindenki legyen egyenlő. Minden munkanélküli nem tanuló vagy beteg embernek vagy idősnek, kötelező a munka, ha nem dolgozik kényszermunka amit nem tagadhat meg.

Vállalatok engedélyezve de erős állami ellenőrzés.

Ha valaki beteg vagy hátrányos helyzetű akkor az államnak kötelező támogatni munkában, ha tanuló pénzben.

Tüntetni lehet, de módjával. Ha nácik tüntetnek kényszermunka nekik.

Igen,és börtönökbe is kötelező lenne az ingyenmunka napi 12 órában.

Az ország a jelenlegi Oroszországot és Kínát megveti, inkább nyugathoz húzódna.

2022. dec. 22. 03:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
13%

,, Vallást teljesen tiltanám, csak a népet hülyíti. ,,

Szép mondat, libsikém, de nem fog sikerülni, vagyunk egy páran, megnyugtatlak!:)

2022. dec. 23. 16:46
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
#21 a szavazati jog korlátozása hol “libsi”?
2022. dec. 23. 16:50
 23/35 anonim ***** válasza:
22%
Csak a liberális ember ítéli el a vallást, mert az szabályokat fektet le, és értéket képvisel, míg a liberális emberről ez nem mondható el.
2022. dec. 23. 16:53
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
Te nem vagy normális. A liberálisok az egyenlőséget és az elfogadást hirdetik. A vallások elfogadását is. A komcsik vannak a vallások ellen zsenikém.
2022. dec. 23. 16:55
 25/35 anonim ***** válasza:
18%
Mióta beköszöntött az LMBTQ közösség, azóta kezdték el Magyarországon lenézni a vallást. Csak hogy innen szép nyerni.
2022. dec. 23. 16:57
 26/35 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a pedofil pap botrányok miatt nézik le egyre többen a vallást 🤷🏻‍♀️ Én legalábbis emiatt nézem le.
2022. dec. 23. 17:03
 27/35 x0 ***** válasza:
51%
Belegondoltál már milyen nézetű lennél ha nőnek születtél volna? Úgy értem hogy akkor is szószerint ugyanilyen? Én nem hiszem... Számomra ez a nőgyűlölés nem fér a többi közé. Ha nem lett ott, akkor világos lenne, de így olyan ellentmondásosnak tűnik nekem a nézeted.
2022. dec. 23. 21:20
 28/35 anonim ***** válasza:
19%

Utolso, en no vagyok de nekem pl nem lenne tragedia ha nem szavazhatnek:D meg ugy altalaban a feminizmus is ellenszenves

De mondjuk a kerdezo sok hulyeseget osszehordott

2022. dec. 25. 09:04
 29/35 A kérdező kommentje:
Konyhába a helyed ne itt okoskodik.
2022. dec. 25. 14:41
 30/35 anonim ***** válasza:
58%
Az uram szolhat egyedul, biztos nem te 😘
2022. dec. 26. 04:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!