Azért írogattok ide hogy felvilágosítsátok a fidesz hívőket?
Semmi más célom sincs csak az hogy megalázzam a buta fideszhívőket.
De én csak egy androidos telóról pötyögök fél kézzel.
Én személy szerint szeretem ütköztetni az álláspontomat az enyémtől eltérő véleményű emberekkel.
Megpróbáltam ezt megtenni kormánypárti oldalakon. De a vége mindíg az volt, hogy az aktuális oldal vezetői törölték a kommenteimet. Soha nem írtam semmi sértőt. Nem káromkodtam. Az egyedüli ok az volt, hogy ideológiailag más nézeteket vallottam mint az oldal követői.
Nem kormánypárti oldalakon pedig viszonylag kevés a tőlem eltérő nézeteket valló ember. Így a konstruktív vita megint csak elképzelhetetlen.
Ez az oldal viszonylag szürke zóna. Itt mindkét fél megtalálható. E mellett pedig, ahogy eddig észrevettem, nics cenzúra. Én ezért kezdtem el ide járni.
Én ezért kezdtem el ide járni."
Ez nem ér többet mint egy félkezes android telefon.
#7-nek:
"E mellett pedig, ahogy eddig észrevettem, nics cenzúra."
Akkor még nem elég ideje figyeled!
Ha most leírnám amit tudok, megint úgy járnék ahogy már kétszer is jártam: lekorlátoznának, törölhetném a fiókot, majd 3 nap után regisztrálhatnék újra.
Csak ennyire nincs cenzúra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!