Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed arrol hogy...

Mi a velemenyed arrol hogy Zelenszky lett az ev embere az USA szerint? Miert nem Putyin?

Figyelt kérdés
Nem tamogatom egyik se. Csak eleg erdekes es kifogasolhato hogy o lett

2022. dec. 7. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Putyin rengeteg ember haláláról tehet meg Európa gazdasági összeomlásáról ezért nem Putyin.
2022. dec. 7. 18:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Zelenszky nem? Ha kapitutalt volna nem halt volna meg ennyi ember Ukrajna nem lenne romokban. Mindig ketton all a vasar.
2022. dec. 7. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha kapitulált volna lehet hogy már keleteuróplban lennének az oroszok .
2022. dec. 7. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Ebben semmi kifogásolható nincs. Max az oroszrajongóknak sír miatta a szája.
2022. dec. 7. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Miért nem Zorban?

Szegényem már csak a pingvinekkel nem harcolt más különben már kb mindenkivel.

2022. dec. 7. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
5%
F A K E !
2022. dec. 7. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha Putyin az USA parancsait követi, ahogy Zelenszkij tette, ő is lehet majd az év embere.
2022. dec. 7. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez klasszikus példája annak, hogy valaki nem gondolkodik, csak felháborodik. Az USA szerinted választ év emberét?

Rövid guglizás segítségével kiderítettem, hogy a Financial Times napilap választotta év emberének 2 napja. Ráadásul angol napilap, tehát még csak annyi köze sincs az USA-hoz, mint ha a Népszavát tévesztetted volna össze a magyar állammal.

2022. dec. 7. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

8.

Ugyanezt irtam a 6ban de lepontoztak az agyatlanok!

2022. dec. 7. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem kifogásolható. Az év embere címet azok kapják meg, akik a legnagyobb hatással voltak a világra, legyen az jó vagy rossz. Ezért lett 1938-ban Hitler, 1939-ben és 1942-ben Sztálin, 1956-ban a magyar szabadság harcosok rá egy évre Hruscsov, de Putyin is volt 2007-ben az év embere. Bár őszintén szólva inkább az Ukrán népnek adtam volna az év embere címet, mint Zelenszkinek, mint ahogy tették 1956-ban a magyarokkal. De mivel nem én döntök erről, ezért egyszerűen leszarom az egészet. Nem lesz jobb vagy rosszabb az életem, mert ő lett az év embere.
2022. dec. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!