"Tagjaik rendszerint oltásellenesek és vírustagadók"
Ugyanez van a mitanyánk mozgalommal is. Vagy ez csak azért van mert a nácik buták?
Pedig a valódi nácik okosak voltak.
Egy vírus létezését nem lehet letagadni. Ha valakinek nem tetszik az oltás az még kb oké, de az is butaság.
2022. dec. 7. 17:51
1/10 anonim válasza:
Ma a nácizmus egy minden oldal által elítélt ideológia, aki a rendszer ellen lázad, értelemszerűen szeretni fogja azt, amit a rendszer gyűlöl kb. ennyi.
2022. dec. 7. 17:53
2/10 anonim válasza:
A nácizmus is eleve konteókra épít, lásd pl. zsidó háttérhatalom. Ugyanazok az emberek képesek sok más konteóban hinni, mert egyrészt nem elég intelligensek, hogy a fekete-fehérnél összetettebb modellt alkossanak a világról, másrészt elég öntudatosak, hogy okosabbnak higgyék magukat akár történészeknél, közgazdászoknál, akár ebben az esetben az orvosoknál, kutatóknál.
2022. dec. 7. 17:58
3/10 anonim válasza:
"Pedig a valódi nácik okosak voltak"
Azok voltka okosak, akik manipulációra használták fel az ideológiát, nem azok, akik hittek benne. Pl. Dúró Dóra sem utasítja el az oltást, de lovat ad a konteósok alá, így szerezve szavazatot.
2022. dec. 7. 18:00
4/10 anonim válasza:
A szélsőségek hajlamosak a konteókra. A liberálisok szerint meg cigánybűnözés nem létezik, csak a jobboldal kreálta ezt a fogalmat teljesen alaptalanul.
2022. dec. 7. 18:04
5/10 anonim válasza:
Mert a szélsőjobbosok gondolkodnak, ami ritka. De ezt sokszor túlzásba viszik. A zsidó háttérhatalom nem konteó, hanem tény, az egész média ugyanazok kezében van, és minden más is. Amerika befolyása sem konteo. Aki ezzel nincs tisztában, az bután hal meg... és esetleg befektet mondjuk a világ egyik legnagyobb kryptotőzsdéjébe, és egy izraeli csaló miatt elveszti minden pénzét (pár hete történt).
2022. dec. 7. 18:26
6/10 A kérdező kommentje:
Mert a szélsőjobbosok gondolkodnak, ami ritka"
Hát az tényleg ritka hogy egy széljobber gondolkodik.
2022. dec. 7. 18:31
7/10 anonim válasza:
Nem ritka, ez szinte mindig így van. Még akár a nagyon buta kopaszokig is eljut sok infó, de az a kisebbség. Lebecsülöd őket. Kutatások szerint messze a legtájékozottabbak. A többi oldal nem is látja, hogy a nácik fő konteója igaz, pedig ott van az orruk előtt.
2022. dec. 7. 19:29
8/10 A kérdező kommentje:
És van bármilyen bizonyíték a zsidó háttérhatalomra?
Mert én régebben hsz-eltem a kurucinfóra is. Azonnal én voltam a szuperzsidó. Mert aki egy picit kritizálni meri a sok baromságot, vagy csak úgy általában a magyarokat, az zsidó cigány féreg patkány stb.
Szerintem a széljobber az 1ik legbutább faj a világon.
2022. dec. 7. 19:57
9/10 anonim válasza:
8, hát, ha bekapcsolod a tévét, vagy megnézed, kik vannak vezető pozíciókban, akkor nehéz nem észrevenni, hogy létezik háttérhatalom. Legutóbb Kanye Westet tették tönkre összehangoltan kb. 1 hét alatt, még a bankja is megkérte, hogy máshol tartsa a pénzét.
2022. dec. 7. 20:31
10/10 anonim válasza:
Amíg a liberálisok szerint egy férfi lehet terhes és szülhet gyereket, addig ne akarják magukat a tudomány és a józan ész képviselőinek beállítani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!