A kulturharc csak azért van, hogy elterelje a figyelmet a fontosabb problémákról?
Az egész lmbtqs, woke-os, BLM-es, feminista, rasszista, metoos stb. problematika kört állítom azért találták ki, hogy elterelje az emberek gondolatait az alapvető problémákról amik mindig is mozgatták, amik mindig érdekelték, amik tényleg mindenkire hatnak, mint pl. a gazdasági egyenlőtlenségek, igazságtalanságok, kizsákmányolás, az egyszerű emberek, munkások jogai stb.
Régen a baloldal is valódi problémák körül politizált, biztos vagyok benne, hogy a multik, bankárok, gazdag fejesek, tehát az elit kilóra megvette őket, hogy ne a kapitalizmus, globalizmus kritikája legyen a fősodratú.
Ja én is ezen a véleményen vagyok.
A meleg házasságot csak példa ként hoztam.
"Németország pl. Hitler idején is qrva gazdag volt, mint ma, nehogy azt hidd hogy a libsiségen múlik mennyire gazdag egy ország"
Faxt volt qrva gazdag, hatalmas gazdasági válság volt, munkanélküliség, elvesztett világháború, versailles-i béke, kártérítések fizetése stb. Egy olyan demagóg populista, mint Hitler is csak azért tudott felkapaszkodni a hatalomba, mert az egyébiránt vitathatatlan szónoki képességeivel, karizmájával sikerült meggyőzni a németséget arról, hogy kihúzza őket a mélységes slamasztikából. A következmények ismertek.
22-es miután Hitler hatalomra jutott kijöttek a válságból, nem volt már jóvátétel, építették az autópályákat, a hadiipart, megszűnt a munkanélküliség stb.
De ne tereljük erre a témát.
Mr. Curious direkt offolod a kérdésem, húzzál máshova nácizni, nem védem a nácikat, de kritikus vagyok a róluk alkotott képről, nem kéne történelmet hamisitani, csak azért mert utáljuk őket.
"Háttérhatalom, gyíkemberek, zsidó szabadkőműves világösszeesküvés? Hitler pedig a megváltó?"
Miről beszélsz? Próbálsz hiteltelenné tenni, beskatulyazni, ismerem a fajtád.
Mr, hadjad már csak rossz példát hozott mert nem ismerte teljes mértékben a történelmet.
Adtól még a kérdés teljesen érthető.
És ne eröltesd a náci szálat, a "fajtád" alatt nem a zsidóságra gndolt hanem az olyanokra akik egy kérdést tökre a másik írányba visznek, nem a válaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!