Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azért vált ki az...

Lehet, hogy azért vált ki az LMBTQ ekkora ellenszenvet, mert mindenbe beleszólnak, amihez semmi közük?

Figyelt kérdés

"Megsértődött a queer humorista, ezért ledarálta a Beckham-címlapos LMBTQ-magazint"

"A humoristát az zavarja, hogy az öbölmenti országban illegális a homoszexualitás, meg az, hogy Beckham a torna nagykövete lett, amiért a brit sztárfocista 10 millió (!) dollárt kap.

Hétfőn a férfi közzétett egy videót, melyben ledarálta az Attitude lmbtq-magazin azon példányát, melynek címlapján Beckham szerepelt ezelőtt húsz évvel. "

[link]

Lehet, hogy azért bosszant ennyi embert az LMBTQ, mert folyton bele akarnak szólni mások dolgába, művészetbe, sportba, társadalmi kérdésekbe, amikhez semmi közük? Miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal, miért kell mindenhol az ügyüket nyomatni? Akkor sokkal kisebb lenne az ellenszenv, nem?

2022. nov. 21. 19:34
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Mintha ők tudatában lennének, mi az etikus viselkedés, és ezt másokra rá akarnák kényszeríteni.
2022. nov. 21. 19:38
 2/41 anonim ***** válasza:
83%
Menj már innen…
2022. nov. 21. 19:39
 3/41 anonim ***** válasza:
83%
Téged meg mért érdekel hogy milyen magazint darál egy LMBTQ? Ha ennyire kell valami ami bosszant ha nem lennének akkor is találnál valamit...
2022. nov. 21. 19:42
 4/41 anonim ***** válasza:
82%
Lassan kezdem azt hinni hogy a Fideszesek is LMBTQ-k, mert már-már többet foglalkoznak a témával mint akik valóban azok.
2022. nov. 21. 19:51
 5/41 anonim ***** válasza:
81%

Milyen Lmbt van megszólítva megint?

Leszbikus lany vagyok nem ütöm bele az orrom más dolgába és nem is vagyok ellenszenves

Ha azért utálod a melegeket mert van pár feltűnési viszketeg idióta akkor ugyanannyira gyűlöld a heterokat is

Én például az olyanokat mint te akik bele akarnak szólni az életembe és napi 40kerdessel aláznak csak azért mert nem heteronak születtem azokat tudom nagyon utalni

2022. nov. 21. 19:56
 6/41 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem.

Szimplán csak aki eleve ellenszenvvel van, az meg tudja találni ilyen esetekben a saját kis önigazolását.

2022. nov. 21. 19:58
 7/41 anonim ***** válasza:
20%
Igen
2022. nov. 21. 20:21
 8/41 A kérdező kommentje:
#5: Nem veled van bajom, hanem az ilyen aktivistákkal, akik mindig meg akarják mondani másoknak, mit szabad gondolni és csinálni.
2022. nov. 21. 20:23
 9/41 anonim ***** válasza:
92%

"#5: Nem veled van bajom, hanem az ilyen aktivistákkal, akik mindig meg akarják mondani másoknak, mit szabad gondolni és csinálni."

Minden oldal aktivistái ezt csinálják, ha esetleg feltűnt.

2022. nov. 21. 20:27
 10/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem, az LMBTQ vált ki ekkora ellenszenvet, hanem TE KÉRDEZŐ! TE váltod ki az ellenszenvet! TE
2022. nov. 21. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!