Elon Musk kirúgta a nők jelentős részét a Twitter irodából,mégis meddig megy el ez a szexista/Trumpista bunkó?
Provokálós trágár fogalmazású kérdés.
Jelentve!
@12 "Remélem, az összes ilyen egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztost is kirúgja."
Attól mindjárt jobb lenne a szánalmas ki életed?
"Ameddig marad olyan, aki nem alkalmas a munkájára, és csak a neme vagy a származása miatt vették fel. Hajrá Musk! Hajrá Twitter! Hajrá szólásszabadság!"
De ha ti a gyakorin ilyen szólássabadság pártiak vagytok, miért jelentitek a nektek nem tetsző kommenteket és kérdéseket? Nem egyszer lett már normálisabb fajta kérdésem/kommtenem törölve. Akkor ti vagytok a nagy szólásszabadság pártiak a gyk-n?:)) Szánalom kategória. Örültök hogy a Twitteren vissza lett engedve pár idióta, de azért ti jelentegetitek a kommenteket össze vissza. Vicc.
Amúgy a szólásszabadság nem = azzal, hogy azt írsz amit akarsz, még mindig nem. Ha jogos a tiltás, az nem sérti a szólásszabadságot. Te sem mehetsz ki az utcára és kiálthatsz akármit büntetlenül, csak bizonyos keretek között.
@14 "#13 Inkább a te életedet nevezném szánalmasnak ha neked arra van szükséged hogy egy közösségi portálon ilyen emberek végezzék a szabályozásokat, azért lehessenek ott alkalmazásban "egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztos"-ok."
Valamit rohadtul félreértesz kispofám! Én nagyívben tojok az LMBTQ nyígásra, viszont a hozzád hasonló kis snowflake sírást nem nagyon tudom hová tenni, mivel pont tőletek szoktam hallani, hogy mennyire ártalmas és elvetendő a PC.
"De ha ti a gyakorin ilyen szólássabadság pártiak vagytok, miért jelentitek a nektek nem tetsző kommenteket és kérdéseket?"
Mert a gyalázkodást és a provokációt tiltja a szabályzat. Én csak ilyeneket szoktam jelenteni, ellentétben veletek, akik tényleg mindent jelentetek, amivel nem értetek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!