Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elon Musk kirúgta a nők...

Elon Musk kirúgta a nők jelentős részét a Twitter irodából,mégis meddig megy el ez a szexista/Trumpista bunkó?

Figyelt kérdés

2022. nov. 21. 06:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Provokálós trágár fogalmazású kérdés.

Jelentve!

2022. nov. 21. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Remélem, az összes ilyen egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztost is kirúgja.
2022. nov. 21. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

@12 "Remélem, az összes ilyen egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztost is kirúgja."

Attól mindjárt jobb lenne a szánalmas ki életed?

2022. nov. 21. 13:51
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
#13 Inkább a te életedet nevezném szánalmasnak ha neked arra van szükséged hogy egy közösségi portálon ilyen emberek végezzék a szabályozásokat, azért lehessenek ott alkalmazásban "egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztos"-ok.
2022. nov. 21. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
#13: Egy picit. De ha a többi cég is követné a példáját, és megszabadulna ezektől, mindjárt sokkal jobb lenne a világ. Normális filmek, sorozatok lennének pl.
2022. nov. 21. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

"Ameddig marad olyan, aki nem alkalmas a munkájára, és csak a neme vagy a származása miatt vették fel. Hajrá Musk! Hajrá Twitter! Hajrá szólásszabadság!"

De ha ti a gyakorin ilyen szólássabadság pártiak vagytok, miért jelentitek a nektek nem tetsző kommenteket és kérdéseket? Nem egyszer lett már normálisabb fajta kérdésem/kommtenem törölve. Akkor ti vagytok a nagy szólásszabadság pártiak a gyk-n?:)) Szánalom kategória. Örültök hogy a Twitteren vissza lett engedve pár idióta, de azért ti jelentegetitek a kommenteket össze vissza. Vicc.

Amúgy a szólásszabadság nem = azzal, hogy azt írsz amit akarsz, még mindig nem. Ha jogos a tiltás, az nem sérti a szólásszabadságot. Te sem mehetsz ki az utcára és kiálthatsz akármit büntetlenül, csak bizonyos keretek között.

2022. nov. 21. 14:18
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 ja jó nagy wamzer banda
2022. nov. 21. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

@14 "#13 Inkább a te életedet nevezném szánalmasnak ha neked arra van szükséged hogy egy közösségi portálon ilyen emberek végezzék a szabályozásokat, azért lehessenek ott alkalmazásban "egyenlőségi-, gender-, LMBTQ-biztos"-ok."

Valamit rohadtul félreértesz kispofám! Én nagyívben tojok az LMBTQ nyígásra, viszont a hozzád hasonló kis snowflake sírást nem nagyon tudom hová tenni, mivel pont tőletek szoktam hallani, hogy mennyire ártalmas és elvetendő a PC.

2022. nov. 21. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

"De ha ti a gyakorin ilyen szólássabadság pártiak vagytok, miért jelentitek a nektek nem tetsző kommenteket és kérdéseket?"

Mert a gyalázkodást és a provokációt tiltja a szabályzat. Én csak ilyeneket szoktam jelenteni, ellentétben veletek, akik tényleg mindent jelentetek, amivel nem értetek egyet.

2022. nov. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!