A klimavalsag vagy a demográfiai válság a nagyobb probléma a világban?
Mert az nem fentarthato hogy 1,5 gyereket szülnek a nők
2070 re a magyar lakosag 2,5 millióval fogy és akármilyen támogatást is találnak ki a fő probléma hogy a mai és a jövőbeli nők nem akarnak szülni.
Most 1,5 gyereket szül egy átlag magyar de Európában is ez a trend
De a mai gyerekek már lehet 1 / nő fognak szülni.
Elon Mask is azt nyilatkozta ezt ő nagyobb problémának tartja mint a klimavaltozast .
Vagy egyszer eljon az az idő mikor a nők újra elveszitik a jogot hogy erről döntsenek?
Akor most kihalunk vagy túlnépesedünk?
Ha utána nézel ázsiában vannak nagyon sokan.
Mi az európai fehér kereszteny es ateista civilizációk kíhalunk .
A négerek és az indiaiak és a dél Ázsiai és a muszlim népek nem.
De ők azért nem mert mert ott nincs női egyenlőség.
Az van amit az apjuk és utana a férjük mond. Plusz nem használnak fogamzás gatlokat és nincs abortusz
Nem nem kell felremagyarazni és bagatelizalni mert nem tetszik a téma.
2,1 gyereket kéne szülni minden nőnek hogy tartva!!! legyen a létszám
Most cigányokkal együtt 1,5 az átlag
Miért lenne az jó ha lemenne a létszámunk 4 5 millióra abból a fele már migrációs hátterű lenne
Szóval már egy igen megosztott társadalom lennénk aminek nincs jövője.
Legalábbis nemzeti szinten nincs.
ma 20:29
1) Magyarország túlnépesedett, mert az ország nem tudja a jelenlegi technológiai színvonalon fenntarthatóan ellátni az összes lakosát, kb. 2 millióval többen vagyunk a kelleténél.
(Zárójelben: 2) A világ népességnövekedésének üteme is csökken, úgy tűnik, be fogunk majd szépen állni egy optimális szintre előbb-utóbb.)
3) Neked hány gyereked van, kérdező? :)
15# én úgy tudom élelmiszert termékünk eleget 20 millió főnek is .
Optimális szint nem lesz mert nincs szabályozva a születés. Ha a keleti népek asszonyai is olyanok lesznek mint a mieink akor drasztikusan csökkeni fog .
De nekünk magyaroknak nem a világ átlagot kéne nézni hanem a saját vagy európai átlagot.
Nekem csak 1 van de én férfi vagyok .a saját utodom kitermeltem mivel anyja mar nem velem van neki még 2 szülni kéne hogy egalban legyünk.
Szóval neki 3 gyereket kéne szülni összesen.
1 neki 1 az új párjának és 1 ugye nekem a volt párjának aki már megvan
És ez megcsak a létszám tartás!
Szaporodjanak inkabb a színes Kongoi és meg Nigéria színesek akik az angol WC t se bírják használni 😃😃
Vajon ok ha mi nem lennénk milyen társadalmat tudnanak építeni??
Nem véletlen maradtak anno a feketék Afrikában mikor mi kevesek az Ázsiaik fehérek és arabok és az ausztrál őslakosok ősei kivandoroltunk
Kb 300 embertől való az Afrikan kívüli népesség.
Szerintem ezzek a népek képesek komolyabb kultúrát építeni mind .
De hogy a maradi Afrikai népesség képes e erre azt nemtudom.
Amúgy maga ez a szó hogy white trush egy liberális demokrata usa szó.
Ha neked szimpatikus az amit a demokraták képviselnek egesegedre.
Mutsuk át a 3 éveseket mert anyucinak ferde hajlama van.
Vonultasuk melegeket az utcán hátha többen rakapnak legyen meg több belőlük.
Ha terhes vagy kapartasd ki magadból fűvez inkább. 😀
Csak tudnám miért gyulolitek ennyire saját magatok ???
Nem értem a demokrata vagy liberális embereket ennyire gyűlölik magukat hogy kíhalni akarnak?
Mert a négerek vagy a többi nepcsoport érthető hogy több jogot akar ez rendben van
De a fehér emberek egy része miért harcol a saját fajtája ellen ?öngyilkos ösztönök?
Mi közöd hozzá hogy afrikában mit csinálnak?
Nagyon véded a fehérfajt, csak te pl pont a legalja vagy. Vagyis white trash.
Mindig a legbutább a legnagyobb fehérfaj, mert neki nincs más...
"Az elsődleges különbség az, hogy a "redneck", a "cracker", az "Okie" és a "hillbilly" azt hangsúlyozzák, hogy az ember szegény és tanulatlan, és a hátsó erdőkből származik, és kevéssé ismeri a modern világot és nem érintkezik vele, míg " white trash" – és a modern „ trailer trash " kifejezés" – hangsúlyozza a személy feltételezett erkölcsi hibáit, tekintet nélkül a neveltetési környezetre. Míg a többi kifejezés vidéki eredetre utal, a "white trash" és a "trailer trash" lehet városi vagy külvárosi
19# te is külföldi vagy gondolom felver, vagy külföldön élő ?
Szóval az velünk a baj szerinted hogy nem vesszük figyelembe az egyén szociális helyzetet, nevelteteset?
De hogy lehetne mindenkit egyenként kezelni ?
Ahhoz kicsit sokat vagyunk hogy mindenkit részletesen elemezunk és ertekeljunk.
Rengeteg embert ért trauma és még többet hanyagoltak el és minden család nevelése más.
Azért általánosítunk mert így egyszerű és 80 90 százalékban bejon
Amúgy a mi társadalmunkra nem lehet rahuzni az amerikai sémakat ez a csoportosítás itt nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!